Депутат районної ради Олександр Тахтай (фракція ВО «Батьківщина») запропонував скоротити мережу шкіл в Ямпільському районі.

– Ми бачимо бюджет, який повністю обмежує наш розвиток. Все через те, що своєчасно не були проведені скорочення та оптимізації, – заявив Тахтай під час свого виступу на сесії районної ради. – Є такий вислів «по одёжке протягивай ножки», рано чи пізно нам доведеться  оптимізувати мережу та звести школи, щоб залишити лише базові школи в селах та по одній школі в Ямполі, Дружбі та Свесі.

Тахтай нагадав, що питання про зведення шкіл в Ямполі піднімається не вперше.

– Ще покійний Комар, який був у нас начальником відділу освіти, пропонував звести школи в Ямполі, але тоді кількість учнів перевищувала кількість «посадочних місць». А зараз в школах, які розраховані на 560 учнів, навчається менше півсотні. А в деяких школах взагалі зрівнялась кількість працівників та учнів.

Окрім того, за словами депутата, створення навчально-виховних комплексів в селах було помилкою. Адже, якщо громада хоче мати дитячий садок, то він має бути на її утриманні.

6 thoughts on “Олександр Тахтай: Нам доведеться звести школи

  1. Давай начинай “зведення школ” з Щатрищ. Ты ж там депутат, Покажи пример делом.

  2. Дедушка Тахтай! Вы что, страдаете старческим маразмом?! О каком слитии школ идет речь? Спрячьтесь в ту дыру, из какой вы вылезли, и не показывайтесь людям на глаза со своими маразматическими речами. И вы еще хотели быть начальником отдела образования? Да из вашей речи следует, что вы в этом – полный ноль. ПОЗОР!!!!!!

  3. Каким там начальником. Уже нафталином попахивает и к земле гнется. Кто же избрал тебя депутатом

  4. Олександр, посмотрите на старый Дом культуры – сердце кровью обливается…вы хотите чтобы помещение школы пришло в такое же состояние?Я не позволю!!!Родители, ученики и выпускники не позволим этого сделать!А экономию бюджета начните с себя!

  5. Да как он начнет если он должник по Пенсионному… Куда смотрят избиратели…

Comments are closed.

error: Content is protected !!