«Патріоти України»: «Ми доведемо в суді, що тарифи НКРЕ – завищені та кабальні для людей»

У Окружному адміністративному суді України відбулося чергове засідання суду по справі «Патріоти України»проти НКРЕ КП». Громадський рух із Сум вимагає відмінити несправедливі тарифи. «Ми подали до суду заяву з вимогою на час розгляду справи,поки суд не прийме рішення, зупинити дію вищезазначених тарифів. Суд розглянув цю заяву поза робочим часом і відмовив, що викликає великі сумніви у легітимності цього рішення. Мотивування не було взагалі, зачитали лише вступну та резолютивну частину. Текст рішення на руки ми теж не отримали. Будемо оскаржувати його в апеляційному порядку», – говорить керівник юридичної служби громадського руху «Патріоти України» Віктор Зацепін.

Нагадаємо, «Патріоти України» першими звернулися до суду з вимогою скасувати завищені тарифи НКРУ. Пізніше було ще кілька позовів від громадян, справи об’єднали в одну. Проте, виявилося, що за деякими зверненням стоять політичні діячі чи партії, які хочуть піару. Так, на вищезазначене засідання суду з 7 позивачів з’явилися лише 4 із них, при тому, що троє – це представники позивачів. Крім того на засідання прийшли особи, які взагалі не є учасниками судового процесу, наприклад, представники «Опозиційного блоку», зокрема Наталія Королевська. Після цього на центральних каналах країни з’явилися інтерв’ю, виходячи з яких складається враження, що саме «Опозиційний блок» першим підняв це важливе питання. «Це оборює членів громадського руху «Патріоти України», адже ми захищаємо інтереси людей, і не хочемо, щоб політики просто нахабно цим користалися. Дивує позиція провідних ЗМІ, адже на перше засідання по справі «Патріоти України» проти НКРЕ КП» ми запрошували всі провідні ЗМІ, але тоді ніхто не з’явився», – підкреслює прес-секретар громадського руху «Патріоти України» Юлія Ярошенко.

Наступне засідання відбудеться 22 травня о 13 годині 30 хвилин. Сумчани із «Патріоти України» запрошують усіх, хто не згоден з «антинародними» тарифами на газ, прийти до Київського окружного адміністративного суду і відстояти справедливість. Адреса приймальні громадського руху «Патріоти України» вул. Харківська, 5/1 к. 303, тел. 603-675» http://patriotu-sumy.at.ua/.

1 thought on “Кабальні тарифи на послуги ЖКГ можуть скасувати

Comments are closed.

error: Content is protected !!