Днями в лісах Кролевецького району відбулись обласні змагання з страйкболу – екстремальної, командної військово-спортивної гри, у якій «бій» ведеться 6-мм кульками типу BB (вагою від 0.11 до 0.43гр.) з точних копій бойової зброї. Ці змагання об’єднали близько п’ятдесяти учасників, представників трьох Сумських команд, команд міст Конотоп, Шостка і вже традиційно ямпільської страйкбольної команди у складі шести чоловік.

Ямпільські страйкболісти
Ямпільські страйкболісти

Страйкбол –тактична гра, кожна гра відрізняється від іншої. Організатори завжди стараються придумати якусь свою маленьку ізюминку, яка буде притаманна тільки їй. І кролевецькі змагання не стали винятком.Всі учасники були розділені на дві команди «НАТО» та «Російські рятівники», ямпільчани виступали закоманду «НАТО». У підсумку дводенної війни саме ця команда святкувала перемогу. Та для п’ятдесяти учасників головною була не перемога, а адреналін та ні з чим незрівнянні емоції – переконані ямпільські страйкболісти.

Слід зазначити, що страйкбол – це новий для Ямпільського району вид спорту, проте в районі вже сформована потужна команда любителів екстремальних пригод. Сподіваємося, що страйкбол розвиватимется і далі, завойовуючи все більше прихильників на Ямпільщині.

 

error: Content is protected !!