Чотирнадцятий районний фестиваль-конкурс фольклорних колективів та вокальних ансамблів «Народні джерела» відбувся 18 липня в селі Грем’ячка.

В фестивалі взяли участь 17 колективів з 11 населених пунктів Ямпільського району. Майстри народного співу змагались у трьох номінаціях: «фольклорні колективи», «малі форми вокалу» та «вокальні ансамблі».

Кожен колектив представив на розсуд журі виконання двох українських народних пісень. Кращим фольклорним колективом фестивалю було визнано «Паліївчанку» Паліївського сільського клубу, у номінації «Малі форми вокалу» кращим стало тріо Орлівського сільського будинку культури, а у номінації «Вокальні ансамблі» перемогу святкувала «Дружбяночка» Дружбівського міського будинку культури.

Свято продовжив концерт у виконанні місцевих артистів та виконавців районного центру культури та дозвілля. Бурхливими оплесками глядачі зустріли виступ свого земляка с. Воздвиженське, а нині артиста Одеського національного академічного театру опери та балету Івана Одарченка.

error: Content is protected !!