В місті Шостка відбувся третій традиційний Кубок України з АЙКІ-БУДО. В змаганнях взяли участь спортсмени з міста Харків, Київ, Конотоп, Ромни, Охтирка, Чернігів, Шостка, Середино-Буда та каратисти з Ямпільського району (смт Ямпіль, м. Дружба, смт Свесса).

Про це Ямпіль.INFO повідомив тренер-викладач Сумської ОДЮСШ Єдиноборств та команди «Самурай» Ігор Кучер.

Змагання зі стилю АЙКІ-БУДО передбачають декілька цікавих видів, такі як: поєдинки на ножах, поєдинки на палицях, самооборона, ката зі зброєю, поєдинки в захисних спорядженнях (шоломи, жилети). За всіма видами на протязі змагань учасники та глядачі спостерігали із захопленням, адже вони були наповнені яскравими емоціями та спортивним азартом. Але всі чекали найзахоплюючий вид змагань – поєдинки.

Вже традиційно спортсмени команди «Самурай» та Сумської обласної дитячо-юнацької спортивної школи єдиноборств, продемонстрували високий рівень підготовки, зайнявши перші та призові місця.

Змагання з поєдинків відкрили наймолодші учасники 6-7 років, в яких кращий рівень підготовки був у Матвія П’ятниці, перемігши шістьох суперників він зайняв І місце. В категорії 8 років, Матвія П’ятниця змагався зі старшими суперниками, але дійшов до фіналу і посів ІІ місце.

В категорії 9 років підтвердив чемпіонський титул Дмитро Школьний, який переміг п’ятьох суперників (двох достроково, виконавши кидок через ногу). Тим самим ставши триразовим переможцем Кубку України.Також в цій категорії ІІІ – місце виборов Белабаба Владислав.

В категорії 10-11 років підтвердив чемпіонський титул Школьний Ігор без вагань впорався з усіма суперниками, не даючи їм жодного шансу на перемогу. Тим самим ставши дворазовим переможцем Кубку України.

В категорії 12 років підтвердив чемпіонський титул Конюхов Ілля, ставши триразовим переможцем Кубку України. В категорії 13 років Убірай Станіслав підтвердив чемпіонський титул, ставши триразовим переможцем Кубку України. В категорії 14-15 років Безпалий Олексій також став переможцем змагань.

Дівчата Команди «Самурай» посіли І та ІІ місця в категоріях 10-11 років та 12-13 років.

На даний момент команда «Самурай» веде підготовку до Кубку Украйни з карате-до SKIF, який відбудеться 27-28 листопада в м. Київ.

5 thoughts on “Ямпільські каратисти вдало виступили на Кубку України

  1. Истинное каратэ-до состоит в том, чтобы в обыденное время держать и воспитывать свой разум и свое тело в духе смирения; а в судьбоносный час всецело отдавать себя делу справедливости.

      1. Путин ху..ло, а эти слова сказал Фунакоси Гитин – мастер, родоначальник японского каратэ.

        1. Познанье прошлого даёт
          Понять нам будущего дали.
          Прошедшие и нынешние дни –
          Две стороны одной медали…-вот как он сказал о прошлом.А не памятники сносить.

Comments are closed.

error: Content is protected !!