Почесні грамоти до Дня вшанування учасників бойових дій отримали співробітники Ямпільського відділення поліції, які несли службу по охороні громадського порядку в зоні проведення Антитерористичної операції та отримали статус учасників бойових дій.

– В цьому залі присутні поліцейські, які проявили найкращі професійні та людські якості під час проходження служби в зоні АТО, – зазначив у своїй промові начальник Ямпільського відділення поліції Костянтин Бобров. – Ви проявили вірність та стійкість, саможертовність та мужність, готовність завжди прийняти на допомогу. Ви завжди були вірними присязі, з честю та гідністю виконали обов’язок та наказ. Ваша мужність гідна того, щоб стати прикладом для молодого покоління.

Учасників бойових дій прийшли привітати і почесні гості. Від імені депутата обласної ради Костянтина Товстухи поліцейських привітав помічник депутата Іван Богуца, який вручив грамоти та грошовий подарунок. До вітань приєднався і Свеський селищний голова Дмитро Шевченко, який теж завітав до поліцейських не з пустими руками.   

1 thought on “В Ямполі відзначили поліцейських – учасників бойових дій

  1. ОГО!!! Табун какой бездельников, их бы в поле, да за плуг )

Comments are closed.

error: Content is protected !!