На сполох б’ють ямпільчани, які живуть неподалік та не можуть спокійно спостерігати за тим, як розкрадається комунальна власність селища.

– Бордюри на узбіччі дороги до «колгоспного» будинку встановили ще за радянських часів. За цей час деякі з них дещо похилились, але все ж збереглись в гарному стані. Напевно, саме тому вони і стали такими привабливими для злодіїв, – розповідають люди.

Зникнення бордюрів мешканці вулиці помітили ще восени і відразу повідомили про це селищному голові та депутату селищної ради. Проте, так і не дочекались жодного реагування від них.

– Ніхто навіть не намагався розібратись в проблемі. Хоча, навіть при візуальному огляді «місця злочину» можна було б легко встановити, кому і навіщо знадобились вкрадені бордюри, – зазначають ямпільчани.

За півроку бордюри ніхто так і не повернув на місце, більше того з узбіччя дороги досі продовжують зникати ці бетонні вироби.  

2 thoughts on “На Заводській вулиці зникають бордюри

  1. А когда Цыбулько думает отчитываться ПУБЛИЧНО перед людьми, или думает опять выложить свои писульки на своем никому не известному сайте.

  2. Так а заявление жители в полицию уже написали и сообщили о вероятных похитителях, которых “можна було б легко встановити”, или это Цибулько должна воров ловить?

Comments are closed.

error: Content is protected !!