В Ямполі нагородили переможців конкурсу «Кращий підприємець району»

На думку спеціальної комісії, яка була створена при районній державній адміністрації, такими можна назвати дев’ять підприємців.

У списку цьогорічних переможців по три представника Свеси і Ямполя та по одному з Імшани, Орлівки та Уска.  

У номінації «Кращий підприємець – фізична особа» у сфері виробництва перемогу здобула Грибач Тамара Олексіївна (смт Ямпіль), «Кращий підприємець – фізична особа» у сфері торгівлі – Безуглий Андрій Володимирович (смт Свеса), «Кращий підприємець – фізична особа» у сфері обслуговування – Кобець Світлана Олександрівна (смт Ямпіль), «Кращий підприємець – фізична особа» у сфері торгівлі на селі – Товстуха Валентина Олексіївна (с. Орлівка), «Підприємство зразкового порядку» – магазин «Океан» Підлісний Володимир Олексійович (смт Свеса), «Кращий молодий підприємець» – Нужна Любов Андріївна (смт Ямпіль), «Краща жінка – підприємець» – Петракова Валентина Іванівна (с. Імшана), «Краще мале підприємство» у виробничій сфері – товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Світанок» – Будлянська Марія Яківна (с. Усок),«Краще мале підприємство» у сфері обслуговування – мале приватне підприємство «Нектар» – Гелета Василь Григорович (смт Свеса).

Впало в око, що серед переможців не виявилось  приватного підприємця з м. Дружби Григорія Младеньця, який в цьому році разом з Дружбівською міською радою встановив сучасний  дитячий майданчик біля власної торгової точки. На жаль, така допомога місту не була оцінена.

2 thoughts on “В Ямполі нагородили переможців конкурсу «Кращий підприємець району»

  1. А,что здесь не понятно! Сведующие люди обратили внимание на один нюанс. Местная власть заглядывает в рот и не только-
    депутату Деркачу. Власть Дружбы в оппозиции к нему.Отсюда и отсутствие претендентов. Да и мультимедийные доски дружбинские школы не получили по этой же причине.Выборы на носу.

    1. При чём здесь Дружбенская школа ? Да и кто к кому в оппозиции тоже совсем не важно . Просто чел выбрал себе школу № 2 для пиар хода , ведь школа № 1 тоже в немилости . Не преувеличивайте значимость других населённых пунктов .

Comments are closed.

error: Content is protected !!