Ямпільські правоохоронці продовжують проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Самогонна точка».

Так за 10 днів проведення відпрацювання працівниками поліції Ямпільщини до адміністративної відповідальності за ст. 176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення» було притягнуто 8 мешканців Ямпільського району, за ст. 177 «Придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва» притягнуто 1 мешканця Ямпільського району та вилучено загальною кількістю 31,5 літри домашньої горілки та 3 апарати для самогоноваріння, які правопорушники зберігали задля власних потреб.

Також, за допомогою небайдужих громадян, які негативно ставляться до самогоноваріння, правоохоронцями Ямпільщини у 63-річної мешканки одного з сіл Ямпільського району окрім самогону та апарату для його виготовлення було вилучено та знищено 60 літрів самогонної закваски, яку остання з її слів приготувала для виготовлення домашньої горілки на весілля онука, однак її слова піддаються сумніву, оскільки на адресу поліції у відношенні даної громадянки вже надходили скарги від місцевих мешканців з приводу її самогоноваріння і вона раніше притягувалась до адміністративної відповідальності за аналогічні правопорушення, але потрібних висновків вона так і не зробила.

Профілактичні заходи працівники поліції обіцяють проводити й надалі, а тому вчергове звертаються до жителів району не порушувати законодавство й усвідомлювати наслідки протиправних дій, пов’язаних із зберіганням та збутом самогону або інших міцних спиртних напоїв домашнього виготовлення.
Громадян, які володіють будь-якою інформацією про факти самогоноваріння, просимо повідомляти за телефонами: (05456)-2-12-60.

7 thoughts on “Незаконний “бізнес”: у Ямполі триває боротьба з самогоноварінням

  1. Дуже добре, що правоохоронні органи нарешті зайнялись самогоноваами бо це велике зло. Але це не боротьба! Це видімість боротьби! Притягнути одну людину за виготовлення самогону – це сміх. Я не пью і не купую самогон, але знаю дуже багато людей, які цим займаються. А наші правоохоронні органи не знають. Не знають – значить не на своєму місці. Ось вам і привід для люстрації. Більш того, самогон гонють і продають робітники, які призвани стежити за порядком. Я була в шоці коли узнала, що незаконним бізнесом займається сімя де чоловік поліціянт, а жінка медичний працівник і їх діти роблять в правоохоронних органах. Де совість цих людей, де мораль?! Самі любителі “зеленого змію” під настрій видадуть інформацію де хто продає і де дають в борг. Але всі всіх знають і покривають. Нам же пишуть: “Телефонуйте”

    1. Это просто устранение конкуренции со стороны государства. Можно даже привести аналогию как борьба банд, с одной стороны банда это власть, а с другой самогонщики, хотя и не связаны между собой, но условно так. Как в 90-х борьба между двумя бандами в одном районе или в городе, только в данном случае в масштабах всей страны. Одно дело если бы была борьба со спиртным вообще, а так это не более чем вышеописанное. Чего же не пишете что государству позор что оно занимается выпуском спиртного, а только позор самогонщикам? Да и что за термин такой “незаконный бизнес”? Вообще мозги отсутствуют. Кучка людей собрались в Раде и решили что это незаконно, другие вот такие особо одаренные личности повторяют то же самое как попугаи, вместо того чтобы подумать мозгами. А если они завтра придумают закон что, к примеру, нужно платить налог на воздух вы тоже будете платить и говорить что нужно бороться с теми кто не хочет платить? Да ещё и как в советское время помогать в тюрьму отправлять? Ну вообще просто звиздец какой-то…

  2. Пробачте, я помилилася. Не одна людина притягнута, а вісім. Будем надіятись, що це тільки початок боротьби з незаконним бізнесом, зі злом, яке приходить в кожну сімю, де є любителі спиртного.

    1. Да и вы извините конечно, но я логики вашей не понимаю. Если и не будут самогоноварением люди заниматься, то в чем проблема просто пойти и купить это самое спиртное в магазине? Если бы его вообще не было и производили только самогонщики, то это было бы отлично, но черт возьми, в любом магазине свободно можно купить же! Не обижайтесь, но правда глупости какие-то.

  3. “Вообще мозги отсутствуют”.”Ну вообщепросто звиздец какой-то…””…вместо того чтобы подумать мозгами”

    1. )) Ладно, это перебор конечно, признаю. Но вот так и не пойму чего радоваться этой борьбе с самогонщиками если всеравно можно купить в магазине водку.

Comments are closed.

error: Content is protected !!