За весь минулий рік на території Ямпільського району не було зафіксовано жодного вбивства. Тож, саме тому громадськість так схвилювала звістка про те, що на початку лютого в одному з приватних будинків районного центру було знайдено тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Розслідуванням злочину зайнялись місцеві правоохоронці, які, дослідивши матеріали справи, з’ясували, що до злочину причасний ямпільчанин 1974 року народження. 1 лютого він розпивав алкогольні напої разом зі своїм товаришем у власному будинку. В ході застілля приблизно об одинадцятій годині вечора між ним та гостем виникла словесна сварка, яка переросла в бійку.

Слідчі встановили, що підозрюваний повалив громадянина Б. на підлогу, сів зверху та почав бити кулаками по голові та обличчю, нанісши близько 7-8 ударів. Після цього потерпілий залишився лежати в кухні, а власник будинку спокійно пішов відпочивати. Потім з’ясувалось, що від отриманих тілесних ушкоджень молодий хлопець помер на місці скоєння злочину.

До речі, труп виявив, власне, сам господар, від рук якого, як вважають слідчі, і помер ямпільчанин. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», ведеться досудове розслідування.

Тепер на ямпільчанина очікує суд і, якщо його вина буде доведена, йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

error: Content is protected !!