В Ямполі ремонтують дах двоповерхівки

Ремонтні роботи обійдуться селищному бюджету в 300 тисяч гривень

Як повідомляє офіційний сайт селищної ради, 29 травня приватне підприємство «Ямпіль-Буд» (керівник Мошта П.М.) розпочало роботи з капітального ремонту шатрової покрівлі будинку №1 по вул. Ботанічна.

Вартість проектно-кошторисної документації складає 376,577 тис.грн. сам проект коштував селищній раді 5 000 грн., експертний висновок – 1026 грн., за технічний нагляд повинні сплатити 7 238 грн.  Підрядна організація ПП «Ямпіль-Буд» врахувала всі пропозиції і зауваження селищної ради і погодилась зменшити вартість робіт до 285 532 грн.

Селищна рада взяла до уваги те, що профлисти на димарі купуватиме ТОВ «Водолій-БС», а плівку для гідробар’єру – самі мешканці. Враховуючи всі пункти затрат, капітальний ремонт даху будинку №1, загальною площею 630 м2   в цілому обійдеться селищній раді в двісті дев’яносто сім тисяч дев’яносто чотири гривні.

Зазначається, що цей будинок введений в експлуатацію в 1972 році і повинен був отримати новий дах ще в 2002 – 2003 роках, але тільки зараз до нього дійшла черга.

1 thought on “В Ямполі ремонтують дах двоповерхівки

  1. А куда вывозится старый битый шифер? Пора привлекать к ответственности Ямполь-буд за захаращивание территории возле очистных. Ведь битый шифер прежних лет разбросан на большой территории. Ямпиль инфо проедь
    те и посмотрите сколько территории загажено будущими “европейцами”.

Comments are closed.

error: Content is protected !!