Пропозицію мешканців Ямполя про створення єдиної громади на території Ямпільського району на випадок примусового об’єднання проігнорували в обласному центрі.

– Змінилася конфігурація Зноб-Новгородської громади, Серединобудської, Нижньосироватської, Сумської. Частково трансформувалася північна частина Шосткинського району. Ямпільський та Кролевецький залишився без змін. Глухівський район змінився лише в частині Волошківської сільської ради. У Роменському районі і Лебединському, де була мабуть найгірша ситуація, оскільки там реформу саботувала районна адміністрація, діалогу все так досягти вдалося. Та конфігурація плану, який зараз подається на розгляд депутатам обласної ради, вона позитивна, краща за попередню і розв’яже руки багатьом населеним пунктам. Подані пропозиції збалансовані по інтересах з усіма, – зазначив заступник голови Сумської ОДА Олександр Марченко

Натомість громадськість та експерти, які побачили перероблений проект Перспективного плану, від документу просто в «шоці». Говорять, пропозиції, які були презентовані та схвалені Мінрегоном, у деяких випадках були просто нівельовані.

За матеріалами http://spec-kor.com.ua/

1 thought on “В облдержадміністрації не схотіли слухати Ямпіль

  1. А вы думали вас слушать будут, “Лес рубят, щепки летят”

Comments are closed.

error: Content is protected !!