Зниклий може перебувати на території Ямпільського району

Серединобудським відділенням поліції розшукується безвісно зниклий громадянин Шиповський Сергій Іванович, 1995 р.н., мешканець селища Зноб-Новгородське Серединобудського району. Поліція вживає всіх заходів, аби розшукати зниклого чоловіка, і розраховує на допомогу небайдужих громадян.

Розшукуваний пішов з місця проживання вдень 15 січня поточного року та до теперішнього часу не повернувся. Зі слів родичів, зниклий чоловік мав схильність до вживання алкогольних напоїв та неодноразово виказував наміри поїхати з селища. З моменту його зникнення родина нічого про нього не чула, і на телефонний зв’язок він не виходив.

На вигляд чоловіку 20-25 років, худорлявої статури, зростом близько 165-170 см, волосся темне коротке, брови густі темні.

Був одягнений у чорні спортивні штани, плащ кофейного кольору, чорну в’язану шапку з зеленою та синьою стрічкою, взутий у черевики чорного кольору.

Має особливі прикмети: на гомілці лівої ноги та в районі грудної клітини зліва маються сліди від опіків. На руках плями червоного кольору.

Поліція не виключає, що розшукуваний чоловік може рухатись у напрямку С.Буда – Суми та перебувати в приміщеннях автовокзалів та автостанцій, інших людних місцях, прилеглих населених пунктах цього напрямку.

Поліція закликає всіх громадян, яким відома будь-яка інформація про зниклу людину, що допоможе в його розшуку, повідомити до Серединобудського відділення поліції за адресою: вулиця Вокзальна будинок 2 та за телефонами: (05451) 7-14-52 та мобільним 050-327-83-15 або на цілодобову лінію служби «102».
Заздалегідь вдячні за допомогу.

error: Content is protected !!