Кабінет міністрів України доручив дошкільним навчальним закладам, школам і вищим навчальним закладам країни повністю зупинити роботу, щоб не допустити кризову ситуацію в енергетиці через дії російського «Газпрому», який відмовився поставляти газ Україні з березня цього року, а також не витримує контрактний тиск на вході в українську газотранспортну систему.

Про це повідомив у Верховній Раді міністр енергетики та вугільної промисловість Ігор Насалик.

«Згідно з наказом, починаючи від сьогодні, рекомендували, вірніше, сказали повністю зупинити роботу, в дошкільних навчальних закладах, школах та вищих навчальних закладів на період до 6 березня включно. При цьому переглянути, щоб температурний режим у цих закладах був у мінімально допустимих нормах», – сказав Насалик.

5 thoughts on “Заняття в школах скасують до 6 березня

    1. “Газ більше не буде зброєю проти нашої вільної демократичної держави”.2:45 – 8 июн. 2017 г.
      “В листопаді виповниться вже два роки, як ми не купуємо газу в Росії. Епоха газового шантажу – безповоротно у минулому!” 9:36 – 7 сент. 2017 г.
      Петро Порошенко ✔ @poroshenko

    2. И подтвердил свои слова, купив недостающий газ у Польши, ограничив потребление госструктур и обратившись к народу с призывом “прикрутить” на несколько дней. В итоге россиян с их хотелками хватило на три часа.

      Напомнить, к чему привел аналогичный шантаж со стороны россии в 2009-м?

Comments are closed.

error: Content is protected !!