19 грудня вшановувався День пам’яті учасника АТО з Ямпільського району Артема Гульцьо

Про це інформує Житомирська міська рада

Він був сапером інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення військової частини А 0281 95-ої Житомирської окремої десантно-штурмової бригади.

Старший солдат Гульцьо Артем Андрійович народився 09 серпня 1993 року у м. Дружба Ямпільського району Сумської області у сім’ї військовослужбовця та вчительки. Після закінчення школи Артем відразу підписав контракт зі Збройними Силами України, пройшов навчання на сапера та прийняв присягу на вірність Україні.

З 2011 року продовжив службу в 95-й Житомирській окремій десантно-штурмовій бригаді.

У 2013 році одружився, створив сім’ю з прекрасною житомирянкою Надією. Все складалось якнайкраще: народження синочків, улюблена робота, сімейний затишок. Почалася війна. Артем потрапив у найгарячіші точки сходу країни. З 21 травня 2014р.по 19 грудня 2017р. брав участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.

19 грудня 2017 року Артем Андрійович Гульцьо під час виконання бойового завдання загинув від отриманої мінно-вибухової травми, підірвавшись на ворожій розтяжці поблизу Верхньоторецька Донецької області. Герої не вмирають!

error: Content is protected !!