Очільник громадсько- політичного руху «Справедливість» зустрічається з журналістами в прес-центрі медіа-платформи «Вільна».

Наливайченка називають найуспішнішим головою Служби Безпеки України за часів незалежності, такі оцінки він здобув завдяки успіхам в боротьбі з російськими спецслужбами в Україні, контрабандою та корупцією. Але така робота вже колишнього очільника СБУ не влаштовувала Порошенка і його оточення, які, згідно з показами біглого олігарха Оніщенка, витратили до 2 мільйонів доларів на підкуп депутатів, які згодом проголосували за його відставку.  

Сьогодні Валентин Наливайченко – успішний політик, очільник впливової партії та кандидат на найвищу посаду в державі. Його важко віднести до фаворитів президентської кампанії, але, на відміну від інших, він є тим політиком за якого не соромно віддати свій голос на виборах. Рахуйте самі: він освічений, має дуже успішний досвід роботи на найвищих державних посадах, зв’язки і повагу серед політиків США і країн ЄС, а головне Наливайченко має чіткий план розвитку країни, який базується на тотальній боротьбі з корупцією. Звичайно, на відміну від тих же Тимошенко, Порошенко і Гриценка, йому можна вірити, бо він незаплямований у корупційних скандалах. До того ж, ні у кого не повернеться язик стверджувати, що Наливайченко є людиною олігархів, як, на приклад, Зеленський.

Перебуваючи в Сумах Валентин Наливайченко заявив, що головним в його програмі є безпека і добробут пересічних громадян.-Для мене, як для людини, що присвятила себе служінню своєму народові в сфері дипломатії і національної безпеки, добробут і безпека українського громадянина є пріоритетом з пріоритетів. Українські громадяни, діти, жінки, люди похилого віку повинні бути захищені і убезпечені, де б вони не знаходилися: на вулиці, на дорозі, або за кордоном. Я поверну українським громадянам спокій, добробут і безпеку ,- зазначив Валентин Наливайченко.

За його словами, “людина, а не президент, депутати або судді, має бути недоторканними в Україні і відчувати себе в безпеці”.

Наливайченко має намір ініціювати істотне підвищення термінів покарань за будь-які злочини насильницького характеру, а особливо за злочини щодо неповнолітніх, жінок, людей похилого віку і немічних людей. “Насильство має бути рішуче викорінено з нашого повсякденного життя, в якій би формі воно не відбувалося”, – переконаний він.

Наливайченко також обіцяє домогтися відновлення дії принципу невідворотності покарання для злочинців.-Ні президент, ні один з представників влади ніколи більше не буде використовувати силовиків в боротьбі з політичними опонентами, для тиску на приватний бізнес, переслідувань представників засобів масової інформації, – зазначає політик.

«Український людина повинна бути захищена не тільки з точки зору права, безпеки, а також володіти непорушними соціальними гарантіями», – переконаний Наливайченко. Він має намір ініціювати прийняття Кодексу соціального захисту громадян, який буде зобов’язувати уряд вчасно і в повному обсязі виплачувати громадянам гідну зарплату, пенсії, стипендії, соціальні виплати та допомоги.

1 thought on “На Сумщині з робочим візитом перебуває кандидат в Президенти Валентин Наливайченко

Comments are closed.

error: Content is protected !!