Вміст конвертів має всі ознаки прихованої агітації за одного з кандидатів в Президенти України

Зокрема, лист містить план перспективного розвитку Сумської області на 2019-2020 роки, кольорову брошуру з переліком його головних напрямків, анкету для зауважень та пропозицій та конверт для її зворотної відправки.  У зверненні за підписом голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Клочка наголошується, що План розроблено на виконання Указу Президента України Петра Порошенка. Прізвище голови держави фігурує в анкеті, на карті, в брошурі і на самому конверті, що у період виборчої кампанії цілком може розцінюватись як передвиборча агітація.

Більше того, пакет документів містить велике зображення Петра Порошенка та його звернення до українців. У ньому, зокрема, вказано, що люди «тримають в руках дорожню карту позитивних змін, що очікують нас у найближчі три – чотири роки».     В листі наголошується, що надісланий пакет матеріалів було виготовлено без будь-яких бюджетних витрат, проте не вказано, за які саме кошти була виготовлена дороговартісна поліграфія та здійснена доставка.Серед інших згадується в документах і Ямпільський район – на карті є перелік об’єктів, які мають бути впроваджені протягом 2019 – 2020 років:

  1. Будівництво спортивного комплексу в смт Ямпіль;
  2. Будівництво спортивного майданчика ДЮСШ в смт Ямпіль;
  3. Реконструкція оздоровчого табору в смт Свеса;
  4. Капітальний ремонт палацу культури в смт Свеса;
  5. Реконструкція системи опалення школи в с. Микитівка;
  6. Термомодернізація НВК в м. Дружба;
  7. Капітальні та поточні ремонти автомобільних доріг в с. Паліївка, с.Усок, смт Ямпіль та с. Орлівка.

Цікаво, що на тій же карті окремо виділені населені пункти з великою кількістю запланованих робіт. Проте, серед них немає жодного міста чи селища Ямпільського району, хоча є Кролевець, Глухів і навіть дрібні Шалигине, Есмань та Вороніж.

Варто відзначити, що мешканці регіону вже звикли до подібних листів перед виборами. Зокрема, їх надсилали кандидати на різноманітні посади та чинні депутати, але раніше вони містили переважно звіти про вже проведені у передвиборчий період роботи. Зараз же мова йде виключно про плани на три роки. Тож, робіть висновки самі, що цим листом хотіли донести ямпільчанам представники президента, і чи не є це порушенням виборчого законодавства?

я1

я2

я3

13 thoughts on “Ямпільчани отримали листи від обласної влади

  1. А покажите социально-культурные объекты за 2014-2018 года. Хотелось бы посмотреть?

  2. А у Микитівці є робоча школа, що її варто опалювати? Чи збираються відновити?

  3. Во времена СССР свессянам каждую пятилетку обещали коммунизм, а теперь каждую пятилетку обещают “ремонт палацу культури в смт Свеса”.

  4. А в Дружбе ученик 11 класса К. избил одноклассника что тот попал в реанимацию, руководство школы пытается скрыть факт мол это произошло не на территории школы. Ученик К. ранее неоднократно избивал детей, но на это закрывали глаза его мама работает в первой школе учителем. Сколько мы будем терпеть????

    1. Шановний Неравнодушный! Якщо Ви не знаєте стану речей, то не пишіть тут брехні. Керівництво НВК нічого не замовчує, ведеться розслідування цього випадку згідно всіх вимог законодавства. Ніяка дитина в реанімацію не потрапляла – висловлюйте лише ті факти, які ви бачили на власні очі. Мати К у першій школі не працює. Та і першої школи в громаді вже давно нема.

  5. А 5 лет назад все так же думали?? Не отвечайте – вопрос риторический.
    Этот Петя(Витя) кончился, срочно подайте следующего .
    С верой в бога, душу, мать, честь и совесть – голосуй за Следующего !

  6. Понимаю автора статьи как человека заботящегося за свой Ямполь, но прошу учесть что население Кролевца почти как всего Ямпольского района, а население маленького Воронежа в полтора раза больше чем в Ямполя с его прилегающими Имшаной, Привокзальным и другими поселками-хуторами. Вот вам и перспектива. А вообще все это лохотрон предвыборный.

  7. Обласна влада не спромоглася перевірити свої малюнки і порівняти їх з реальним станом справ. Який вони побудують спорткомплекс в Ямполі??? Тей що мех.завод побудував вже 30 років до ладу не можуть довести. Ніяк не введуть в експлуатацію. Це ж який маразм. Вони думають, що якщо вони введуть його в експлуатацію, то це значить будівництво? За кого вони нас тримають? Яке будівництво спорткомплексу, якщо населення скорочується? Де робота для молоді? Більшість роз’їхалися в Київ, Москву, Польщу. Згадали дорогу. А хто не давав зробити за 4 роки дорогу на Шостку? Перед виборами тепер обіцянки. І зверніть увагу на мапу: там вже немає сіл, які були ще років 15 назад. Відійшли в історію такі населені пункти району: Базелівщина, Олександрівське, Орлів Яр, Микитське, Об’єднане.

  8. Президенту агитація не потрібна. Все видно по його роботі.

Comments are closed.

error: Content is protected !!