Темою першого засідання дискусійного клубу «До змін через діалог», яке відбудеться 10 квітня, стане «Реформа освіти в Ямпільському районі». Головним гостем засідання стане начальник відділу освіти молоді та спорту Ямпільської районної державної адміністрації Олег Васильович Проценко.

Зараз ми оголошуємо початок прийому питань, які пропонуємо додавати в форму для коментарів на сайті www.yampil.info, або за телефоном 0664176367. Звертаємо увагу, що паралельно відбуватиметься голосування по визначенню десяти найцікавіших питань – гість студії відповість саме на них.  

[poll id=”2″]

29 thoughts on “Дискусійний клуб “До змін через діалог”: оберіть 10 найцікавіших питань

  1. З подачі відділу освіти був створений Свеський освітній округ, а це означає що Орлівський НВК стане 9-річною школою. Чи є це справедливим, адже Орлівський НВК є одним з кращих навчальних закладів Сумської області за успішністю випускників на ЗНО?

  2. Чи має право на існування школа, де навчається 30 учнів?

  3. Будет ли с нового учебного года вводиться обязательная форма для всех школьников?

  4. Существует ли в школах нашего района обязательная сдача денег на ремонт школ? Насколько это законно?

  5. Будет ли в школах района усилен контроль над тем, чтобы дети без прививок НЕ посещали учебное заведение?

  6. Олег Васильович, хто в позашкільних закладах, а зокрема в РЦДЮТ, обирає прфілі гуртків? Чи доречно в цьому закладі культивувати лиже малювання? Скільки груп малювання на данний час викладається в цьому закладі?

  7. Чи залишиться відділ освіту, якщо будуть створені опорні школи?

  8. Какое будущее ждёт учителей, которые работают в школах, попавших под реорганизацию?

  9. Почему в Привокзальном есть детский сад, а в Имшане нет (хотя детей там намного больше). Почему бы вам не предложить реорганизировать местную школу НВК?

  10. У школах району впроваджують програму Нова школа. Які перші враження? Досягнення і првали за 7 місяців.

  11. Почему в школах не разрешают создавать коммерческие буфеты, если дети всё-равно идут на большой перемене в магазин?

  12. Скільки людей сьогодні працює в галузі освіти (вчителі, технічний персонал, чиновники та контролюючі)? Чи може район утримувати таку кількість освітян при мінімальній кількості учнів?

  13. Доброго дня. Чи має право директор без згоди вчителя призначити його класним керівником?

  14. Що змінилося в Ямпільській ДЮСШ після зміни директора закладу? Якщо ранійше наші футболісти займали останні місця, то зараз зовсім не беруть участі в змаганнях. Може є якісь успіхи в інших видах спорту?

  15. Опорные школы – это прообраз школ в США? Неужели их система образования лучше нашей?

  16. В школах дети повально курят, употребляют алкоголь и, нередко, наркотики. Вы признаёте эту проблему? Как можно с ней бороться и что реально делается?

  17. Коли останній раз вчителі району перемогали в обласному етапі конкурсу “Вчитель року”?

  18. Чому в учнівських олімпіадах, конкурсах, семінарах для педагогів району методисти відділу освіти не приймають активної ПРАКТИЧНОІ участі, а лише організовують їх. Вони мають години у школах і є педагогами ?

  19. Наразі політичним трендом в Україні є поява нових облич. Скажіть, будь ласка, чи слід очікувати кадрових змін серед директорів шкіл? Адже дехто з них не тільки розпочинав свою педагогічну діяльність за часів СРСР, а і методів керівництва навчався там же чи то у Берії, чи у Андропова.

  20. Где можно посмотреть календарь спортивных мероприятий на этот год для взрослых?Почему не публикуются в прессе? Какие соревнования для взрослых будут проводиться в летне-осеннем периоде?

  21. Почему прекратили проводить туристические слеты для детей и взрослых? Не планируется возобновление такого полезного и актуального мероприятия?

  22. Чи запланований в цьому році публічний звіт начальника відділу освіти за свою роботу?

  23. Как будет проводиться праздник Дня молодежи в Ямполе в этом году?

  24. Чи буде в цьому році працювати заміській табір для школярів у Свесі?

  25. Олег Васильович, чи планується в цьому році проведення Спартакіади вчителів району?

  26. Я вже більше 10 років назад закінчила Ямпільську школу №1, і з того часу весь час чую, що школу хочуть то закрити, то перевести на 9 класів… Поясніть, з чого беруться подібні розмови? Кількість учнів майже така? як і в другій школі, рівень знань учнів високий, вчителі – професіонали своєї справи, а гарному відношенню вчителів до учнів можуть позаздрити інші великі школи району.

  27. чому в Імшані не вирішується питання з садочком? Дітей вистачає.

  28. чому у позашкільному закладі, яке підпорядковане відділу освіти, працюють педагогами такі люди які взагалі не мають ніякої освіти? як це вирішується??? а люди з вищою освітою стоять на біржі труда.

Comments are closed.

error: Content is protected !!