В центральній районній лікарні відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Привітати працівників лікарні з професійним святом завітало керівництво району. Не обійшлось без традиційних подяк та цінних подарунків.

01
02
03
04
05
06

5 thoughts on “В Ямполі вітали медиків

  1. Громадська організація “Інвалідів Хутір-Михайлівська” теж приєднується до прівітання, та ще співпало з Трійцею, подвійне свято. Подяка щира Вам і щоб в роботі було побільше хорошого настрою, морального і матеріального зодоволення!

  2. Всех медиков с праздником. Только хочется видеть как поздравляют с праздником тех же
    сатанитарок, вручают им грамоты, цветы, а ни каждый год одних и тех же и только врачей и такое впечатление , что никто кроме Мошты, Жирновой.Батрак в больнице не работает

    1. Правильно написали всех медиков с праздником, а какое отношение к медикам “С МЕДИЦИНСКИМ ОБРАЗОВАНИЕМ” имеют санитарки у которых два класса и три коридора ( к Дню учителя уборщиц в школе не поздравляют, к Дню прокурора уборщицу в прокураторе не поздравляют).

      1. 16 июня-День медицинского работника, санитарки также относятся к медработникам, просто относятся к младшему звену!!

  3. Не побачила на світлинах цінних подарунків. Як що вважається , що грамота або подяка у рамці і є цінний подарунок, це не смішно , а зневага до медпрацівників. Вже і декомунізацію провели, а кольоровий папірець керівництво майже всіх рівнів вважає за найкращу нагороду для громадян за будь-які досягнення. Прикро і сумно.

Comments are closed.

error: Content is protected !!