Новопризначений керівник ямпільської поліції Віталій Єрохов дав інтерв’ю Ямпіль.INFO

Тридцятого вересня новим начальником Ямпільського відділення поліції був призначений підполковник Віталій Єрохов. Ми розпитали Віталія Олександровича про його життєвий шлях та пріоритети на посаді керівника ямпільської поліції.

Розкажіть про себе

Я народився в с. Миронівка Шосткинського району, де зареєстрований і живу до теперішнього часу. Щоправда, у зв’язку з призначенням, найближчим часом планую переїхати в Ямпіль, щоб більш ґрунтовно володіти оперативною обстановкою, знати людей і особовий склад відділення.

Майже 17 років я працюю в правоохоронних органах, пройшовши шлях від дільничного інспектора поліції до начальника відділення. Разом з тим, я працював переважно в громадському блоці, стикався переважно не з роботою оперативних працівників поліції, а з діяльністю дільничних інспекторів, сектору реагування патрульної поліції, дитячої кімнати поліції… Хоча останньою моєю посадою була робота оперуповноваженого відділу боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління національної поліції в Сумській області.

Ви знайомі з робою Ямпільського відділення?

Свого часу я був куратором Ямпільського відділення, але ви самі розумієте, так як криміногенна обстановка в Шостці була значно складніша, ніж в Ямполі та С. Буді, більшу увагу я приділяв саме цьому місту.  

Як Ви оцінюєте роботу відділення?

Специфіка роботи в кожному підрозділі різна, ми розуміємо, що це сільська місцевість. Звичайно, є моменти, які потрібно виправляти, але, в принципі, підрозділ бойовий, як кажуть, можна брати в розвідку.

Чи плануєте кадрові зміни?

Вони можливі, якщо хтось не буде справлятись з виконанням своїх службових обов’язків. Поки що нічого сказати не можу, бо лише декілька днів на посаді.

Які Ваші пріоритети на новій посаді?

Головний пріоритет – це довіра населення. Не люди мають працювати на поліцію, а ми на людей. Я вважаю, що потрібно більше показати свою людяність, шукати спільну мову з людьми.

Наш район лісовий, як Ви плануєте боротись зі злочинами в цій сфері?

Зрозуміло, що ліс – це наші легені і ми маємо його оберігати максимально. Я вже попросив дільничних інспекторів, щоб вони надали мені для аналітики інформацію про те, хто, де і чим займається в цій сфері. Будемо робити денні і нічні рейди, бо є інформація, що навіть вночі перевозять ліс.

В Ямполі відбулась серія магазинних краж …

Так, вона прогриміла і в Шосткинському районі. Є інформація, хто може скоювати ці злочини і ми разом з колегами з Шосткинського відділення плануємо проведення певних оперативних заходів.  Обіцяти не буду, але, можливо, дані злочини будуть скоро розкриті.

Як будете боротись з порушенням громадського порядку? Зокрема, з розпиванням алкоголю та вандалізмом?

Вандалізм я взагалі виключаю, його не може бути в нашому районі. Що ж стосується розпивання алкоголю, то якщо людина випила, але не порушує громадського порядку, я вважаю, вистачить усного зауваження. Якщо ж людина веде себе агресивно, то, звичайно, ми будемо притягати її до відповідальності і показувати про це в пресі.

Чи плануєте Ви налагодити співпрацю з місцевими радами?

Звичайно, ми без них ніхто. Люди – це перше джерело нашої інформації і допомоги. Вони допомагають нам – ми допомагаємо їм. Найближчим часом я планую особисто познайомитись з сільськими головами та громадськими організаціями. Будемо підтримувати зв’язок і дослухатися.

1 thought on “Новопризначений керівник ямпільської поліції Віталій Єрохов дав інтерв’ю Ямпіль.INFO

  1. Ваші слова “Головний пріоритет – це довіра населення”. Можно сподіватися що працівники поліції хоч би два рази на рік відвідували школи?

Comments are closed.

error: Content is protected !!