Школи в Білиці та Антонівці, які фактично припинили роботу ще багато років тому, офіційно ліквідують, а Княжицький НВК стане філією Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 «ліцей»

Відповідно, різна доля очікує і на майно цих навчальних закладів.

Так, залишкова вартість майна Білицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та Антонівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів становить 0 гривень. В Антонівці сторожа вже звільнили, а приміщення закладу, яке перебуває в аварійному стані, планують пустити на паливо для Шатрищенського НВК. Школу в Білиці продовжать охороняти і невдовзі визначаються з її подальшою долею. За словами начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олега Проценка, приватна особа не раз зверталася з приводу приватизації приміщення для розміщення в ньому дитячого табору.

Майно ж Княжицького навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад передадуть правонаступнику – Свеській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 2 «ліцей». Зараз НВК став філією цього закладу, а троє його колишніх учнів, що навчаються у старших класах, вимушені добиратися рейсовим автобусом до Свеси. Щоправда, Княжицька сільська рада виділила кошти, щоб компенсувати вартість квитків цим школярам.  

3 thoughts on “Райрада затвердила ліквідаційний баланс Білицької та Антонівської шкіл, а також передавальний акт Княжицького НВК

  1. Білицька школа – це перлина на березі ставка та на лісовому узбіччі…Вона унікальна.

Comments are closed.

error: Content is protected !!