Шановні відвідувачі сайту yampil.info, можливо останнім часом ви стикалися з технічними труднощами в роботі нашого сайту. Зокрема, з повільним завантаженням інформації на ваш комп’ютер.

Річ у тім, що останнім часом кількість відвідувачів сайту значно зросла. Лише вчора, 21 листопада,  yampil.info відвідало 1834 людини.

3

Подібна відвідуваність спостерігається і протягом всього тижня, коли кількість читачів не було меншим за 1000 чоловік. Загалом, мова йде про 9 090 відвідувачів за останні сім днів.   

1

2

На жаль, сервер, на якому зараз розміщений сайт yampil.info, не розрахований на таке навантаження, що призводить до періодичних ускладнень в роботі сайту. Зокрема, обмеженні швидкості його роботи. Окрім того, ми, як редакція порталу, не можемо використовувати всі його можливості для початку нових проектів і рубрик.

У зв’язку з цим ми прийняли рішення перевести сайт на новий, більш потужний та дорожчий сервер. Саме тому ми попереджаємо вас про можливі технічні труднощі в роботі yampil.info 22-24 листопада. Сподіваємось, що перехід на новий сервер відбудеться швидко і ви і надалі зможете користуватись послугами нашого порталу.

З повагою, Ямпільське інформаційне агентство

1 thought on “Увага! В роботі сайту можливі тимчасові технічні складності

  1. Новостей стало больше и они довольно интересные. Я думаю, вы выбрали верное направление, и число посещений будет расти и в дальнейшем.

Comments are closed.

error: Content is protected !!