На апаратній нараді при голові Ямпільської райдержадміністрації Сумської області були розглянуті деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі

Про це інформує офіційний сайт райдержажміністрації

«Станом на 01січня 2020 року 4 447 домогосподарств району є одержувачами житлових субсидій. За січень 2019 року організаціям, які надають житлово-комунальні послуги, було нараховано 5 103,6 тис. гривень, перераховано – 11 875,2 тис. гривень. За 2019 рік було нараховано по безготівковій формі – 1 298,5 тис. гривень.

З 1 жовтня 2019 року було запроваджено монетизацію пільг на житлово-комунальні послуги у безготівковій та грошовій формі. За жовтень-грудень 2019 року було нараховано: по безготівковій формі 786 особам на загальну суму – 1 076,8 тис. гривень, готівкою 25 особам на загальну суму – 67,3 тис. гривень », – зазначила начальник управління соціального захисту населення Ямпільської райдержадміністрації Сумської області Олена ТЕРЕНТЬЄВА.

Олена Олександрівна також проінформувала, що з січня 2020 року набрали чинності зміни, внесені постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2019 р. №1123, а саме:

громадяни,  які одержували житлову субсидію на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива та на оплату житлово-комунальних послуг і у яких відсутня заборгованість, житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначається у грошовій готівковій формі;

є можливість переходу на виплату пільги готівкою лише на банківські установи при поданні такої заяви.

Голова Ямпільської райдержадміністрації Сумської області Ірина Панченко звернула увагу на проблемні питання щодо кадрового та фінансового забезпечення з вищезазначеного питання.

1 thought on “На Ямпільщині субсидію отримують 4 447 домогосподарств

  1. 4447домогосподорств .Сколько это в процентах по району? Это много или мало?

Comments are closed.

error: Content is protected !!