Як повідомив голова Ямпільської райдержадміністрації Ігор Палагин, на Ямпільщині досить складною та напруженою залишалася ситуація щодо виробничого комплексу колишнього ТОВ «Ямпільський механічний завод», який тепер належить фізичній особі – підприємцю.

Завдяки чіткій позиції Ямпільської районної державної адміністраціії щодо збереження основних потужностей заводу, потрібних для подальшого відновлення виробництва, вирішено питання збереження та продажу цілісним майновим комплексом основних засобів промислового підприємства ТОВ «Ямпільський механічний завод». В перспективі це близько 50 додаткових робочих місць, що, в свою чергу, забезпечить додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів, покращання соціальної обстановки в районі вцілому. На жаль, нове підприємство не змогло розпочати свою виробничу діяльність через відсутність енергопостачання та наявність виробничого обладнання, що залишалося власністю ТОВ «Ямпільський механічний завод».

Беручи до уваги велике економічне та соціальне значення даного виробничого комплексу в подальшому економічному та соціальному розвитку району, Ямпільська районна державна адміністрація протягом звітного періоду сприяла вирішенню  питання щодо укладання постійної угоди на постачання електричної енергії між ФОП Ткачук С.В. (новим власником) і ПАТ «Сумиобленерго» та відновлення постачання електричної енергії до виробничого комплексу.

 

error: Content is protected !!