В 2019 році відділом освіти Ямпільської районної державної адміністрації було освоєно 61 мільйон 428,8 тисяч гривень

Про це інформує офіційний сайт райдержадміністрації

Під час засідання колегії Ямпільської райдержадміністрації Сумської області  начальник відділу освіти  Ямпільської райдержадміністрації Сумської області  Олег ПРОЦЕНКО доповів про діяльність відділу за 2019 рік.

«На початку 2019 року для задоволення освітніх потреб населення в районі функціонувало 4 заклади дошкільної освіти та 11 закладів загальної середньої освіти, із них: 1 – опорний заклад та 3 – заклади позашкільної освіти.

У звітному періоді закінчено роботу  щодо формування мережі опорних закладів загальної середньої освіти Ямпільського району, за результатами якої визначено ще один опорний заклад – Свеську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №2 «ліцей» та утворено філію опорного закладу на базі Княжицького НВК: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад», – проінформував Олег Васильович.

З метою організації освітнього процесу відповідно до концепції «Нова українська школа» відділом освіти Ямпільської райдержадміністрації Сумської області придбано 9 ноутбуків, 10 інтерактивних дошок, 159 одномісних учнівських комплектів, 9 комплектів для сканування та ламінування, дидактичний матеріал та музичні інструменти.

Олег Проценко також зазначив проблемні питання, які на даний час не є вирішеними, а саме: необхідність встановлення у закладах освіти блискавкозахисників, обробка дерев’яних конструкцій вогнетривкою сумішшю, придбання шкільного автобусу, сучасного обладнання для харчоблоків, заміна меблів та ін.

За результатами обговорення відділу освіти Ямпільської райдержадміністрації Сумської області  надано доручення вжити заходи щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації для оснащення автоматичними установками протипожежного захисту опорних шкіл району.

4 thoughts on “Освітня галузь Ямпільщини обходиться бюджету в 61 мільйон гривень

  1. Да,скоро дети при церкви будут учиться.Куда мир катится?

  2. З таким фінансуванням мають виходити всі учні з золотими медалями, а не ходити по репетиторах.

Comments are closed.

error: Content is protected !!