З таким питанням до начальника Ямпільського відділення поліції Віталія Єрохіна звернувся депутат районної ради Олександр Тахтай.

-Скажіть мені, будь-ласка, ось у нас є таксисти, а скільки, взагалі, ліцензій у цих таксистів? Там біля автостанції їх стоїть десять, а то і більше, як ліцензується їх діяльність? Ми розуміємо, що така діяльність здійснюється і здійснюється широко, але це до першого випадку: ДТП чи коли щось не так піде…, – зазначив Олександр Тахтай.  

-Я вас почув і ми на це питання обов’язково звернемо увагу з сьогоднішнього дня, – відповів Віталій Єрохов.  

Керівник ямпільської поліції зазначив, що до цього часу до поліції не поступало звернень з приводу діяльності таксі, а жоден з автомобілів не використовує написи та фішки, або іншу рекламу перевезень. Тож поліція не мала законних підстав перевіряти їх діяльність.

9 thoughts on “Ямпільські таксисти працюють незаконно?

  1. Нехай податки платять як і всі, виводьте з тіні, але це позначиться на вартості проізду. Будуть дороги, ціна буде нижчою і будуть таксі користуватися попитом. Доріг немає!!! Це жах!!! Вити хочеться від тих ямок!!!

  2. А начальник поліціі вперше про таксистів почув? Дуже смішно. Чи йому капає кожен місяць, щоб він не бачив нічого?

  3. Сколько людей пользуются их услугой и никто не жалуетса…ведь не каждый имеет машину,да и когда-то такси нужно…пусть таксуют …А у кого то завидки уже берут
    В наше время все крутятса как умеют…а депутатам кроме как ,о такси и их заработка поговорить не о чём?!

  4. Украинская нация самая письменная,за всю историю наибольшее количество доносов написала.

  5. когда пенсионеры военный сбор платили таксисты только цены завышали, пусть работать идут бездельники хотя их даже в полицаи не возьмут

  6. Если бы военный сбор доходил до военных то стреляли бы золотыми пулями.

Comments are closed.

error: Content is protected !!