Про це інформує офіційний сайт Ямпільської селищної ради

27 березня 2020 р. відбулося друге засідання конкурсної комісії з визначення переможця конкурсу зі збирання та вивезення побутових відходів на території Ямпільської селищної ради.

Конкурсні пропозиції приймалися до 24 березня 2020 р., до 15-00 год. включно, протягом місяця.

 На конкурс подана лише одна конкурсна пропозиція від ТОВ «Водолій-БС».

Комісія розглянула подані матеріали, конкурсну пропозицію. Усе оформлено згідно умов конкурсу. Хоча і один учасник взяв участь у конкурсі, конкурс  вважається таким, що відбувся.

Отже, переможцем конкурсу зі збирання та вивезення побутових відходів на території Ямпільської селищної ради комісією визнано ТОВ «Водолій-БС». Рішення конкурсної комісії буде передано на затвердження виконавчого комітету Ямпільської селищної ради, засідання якого відбудеться 31.03.2020 р.

7 thoughts on “Вивозом сміття в Ямполі і надалі займатиметься ТОВ “Водолій БС”

  1. Продолжение цирка!!!!! Пора менять формат этой услуги……поставьте контейнеры.

  2. Что за чушь пишут – подано лишь одна единица на конкурс. а победителем конкурса стал Водолей. Не было среди кого выбирать и кого побеждать, потому что не было никакого конкурса, хотя пусть и Водолей.

  3. Так реально, что это вообще, 6, 7 утра?! Вы реально?! А как быть матери одиночке с ребенком до года которая живёт на 5-м этаже…с кем оставить ребенка? Или бросить на призвол судьбы малыша? А может сидеть в мусоре!? Контейне самый оптимальный вариант! Но!!! Директор Водолея зажмет денег!!! Тысячи людей платят не понятно за что!!! И деньги идут ему в карман!!!

      1. Так он же камер понаставил!!! И по-любому за деньги жителей Ямполя, которые оплачивают те услуги которые “Водолей” не делает!!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!