В Ямполі провели дезінфекцію під’їздів

Про це інформує Ямпільська селищна рада

З 02.04.2020 р. працівники ТОВ «Водолій-БС» здійснюють дезінфекцію під’їздів у багатоповерхових  житлових будинках. Дезінфекційні засоби, як благодійну допомогу у скрутний час, надав приватний підприємець смт Ямпіль, який попрохав не згадувати його прізвище. Генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» придбав 2 насоси, виділив 4 працівників, які виконують роботи, хоча в тарифах поки що така послуга не обраховується.

 Решту деззасобів, наданих приватним підприємцем, Ямпільська селищна рада передала у Ямпільську центральну лікарню (8 упаковок по 12 літрів), у відділення поліції (12 л), Ямпільську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (12 л), ДНЗ ясла-садок «Малятко» (12 л) на блокпост (4 л). та 4 літри залишила для дезінфекції  приміщень в адмінбудівлі.

3 thoughts on “В Ямполі провели дезінфекцію під’їздів

  1. Выделили благотворительную помощь , а Водолей пока не включил это в тариф ??Может им тоже надо что то сделать для Ямполя в виде благотворительности ??

  2. Мне вот интересно в тарифы они собираются включать, а за коммуналку которую люди платят за обслуживания квартир куда это идёт? Если вызвать домой работника с Водолея чтоб он что-то сделал надо заплатить за тарифы которые там есть,для чего платить коммуналку? И опять дезинфекция подъездов, каких? Должны объявления быть написаны на подъездах и предупреждать жителей многоэтажки так как там дети на карантине, неизвестно что это за дезинфиктант и как он действует на респираторные органы. Будьте осторожны и берегите себя и детей.

Comments are closed.

error: Content is protected !!