Попри карантинні заходи депутатів районної ради терміново скликали на позачергове засідання

На розгляд шістнадцяти народних обранців, які прибули до сесійної зали, представили чотири питання. Всі вони безпосередньо стосувались медичної галузі і підготовки району до боротьби з коронавірусом.  

Як зазначив головний лікар Ямпільської центральної районної лікарні, було збільшено фінансування на заробітну плату медичних працівників, закупівлю засобів індивідуального захисту та обладнання лікарні.

-Були проведені певні заходи по економії, які дозволили перенаправити близько 300 тисяч гривень з енергоносіїв на погашення заборгованості з заробітної плати медичних працівників за березень, – зазначив Вадим Олександрович. – На ці потреби спрямовано і 330 тисяч гривень з районного бюджету, загалом це 625,7 тисяч гривень. А у зв’язку з тим, що збільшилась потреба у засобах індивідуального захисту, медикаментах і обладнанні, збільшилась сума і на їх закупівлю. На медикаменти і засоби індивідуального захисту додатково виділено 77 тисяч гривень, ще 397 тисяч гривень – на обладнання.

7 thoughts on “Сесія в масках: Ямпільська райрада розглянула медичні питання

  1. Ух ты, все в покупных масках (а черная маска так вообще из Китая). Где покупали маски? И я хочу купить но не продают в аптеках. Когда они появятся?

  2. Ірина Анатоліївна Панченко, як завжди на висоті. Стальна леді, красуня, розумниця. 😘💕🤗🕊

Comments are closed.

error: Content is protected !!