Голова Ямпільської райдержадміністрації Сумської області Ірина ПАНЧЕНКО провела робочу зустріч з представниками духовенства Ямпільського району щодо координації дій по протидії можливих порушень карантинних обмежень під час проведення богослужінь на Великодні свята

Про це інформує офіційний сайт райдержадміністрації

Заступник начальника Ямпільського відділення поліції Шостинського відділу поліції Головного управління поліції у Сумській області Юрій РОДИТЕЛЄВ ознайомив присутніх з вимогами проведення богослужінь в умовах карантину.

Ірина Анатоліївна запевнила представників духовенства, що храми та інші культові споруди району не будуть закриватися, не буде перешкод у проведенні богослужінь. Однак поліція буде слідкувати за додержанням карантинних норм, особливо, щоб не було скупчення людей у храмах та біля храмів.

За результатами обговорення вирішено релігійним громадам визначитись з порядком та часом проведення освячення у святкові дні та провести роз’яснювальну роботу серед населення похилого віку щодо необхідності залишатися вдома у зв’язку з карантинними обмеженнями.

7 thoughts on “Як на Ямпільщині відзначатимуть Великдень в умовах карантину?

  1. Ну конечно….всех закрыли….одни попы-бизнесмены работают! И в субботу, и в воскресенье…..Им закон НЕ писан!

  2. Божьи чучундрики отмороженные на всю голову, ради прибили готовы жертвовать здоровьем своих клиентов. Живут в своем вимишленном мире.

    1. Марбуда,овца ты заблудшая.Это у тебя “клиенты” перед твоей задницей оголенной стоят,а в церкви-прихожане.И истинно верующие никогда не заразятся каким -то вымышленным вирусом.Надо просто все адекватно воспринимать.А ты и тебе подобные с таким колличеством злобы и ненависти внутри сами себе вирус и делают.Ничего,Господь все по полочкам разложит…

  3. Чучундрики никогда не пропустят такой момент как Пасха, чтобы нажиться на бабушках путем продажи свечек с наценкой 640%. Панченко в доле или нет?

      1. ну им не тебя же,ведьму, кормить. Слетай вербы на метлу набери

  4. Есть предложение, выделить какой нибудь подходящий транспорт (для орудий освящения, воды и т.д.) и проехаться по улицам населенного пункта. Толпа людей будет не такая значительная.

Comments are closed.

error: Content is protected !!