На Ямпільщині розпочато виплату ветеранам до 9 травня

Управлінням соціального захисту населення Ямпільської районної державної адміністрації проведене нарахування щорічної разової грошової допомоги відповідно до Постанови КМУ від 19.02.2020 року № 112 «Деякі питання виплати у 2020 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань» 559 особам на загальну суму 603810,0 гривень. Станом на 13.04.2020 року зазначену допомогу виплачено 381 особі на загальну суму 357340,0 гривень.

Про це інформує офіційний сайт райдержадміністрації

Допомога нарахована у таких розмірах:

1) особам з інвалідністю внаслідок війни:

I групи – 4120 гривень;

II групи – 3640 гривень;

III групи – 3160 гривень;

2) учасникам бойових дій, постраждалим учасникам Революції Гідності – 1390 гривень;

3) особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, – 4120 гривень;

4) членам сімей загиблих і дружинам (чоловікам) померлих осіб з інвалідністю внаслідок війни, дружинам (чоловікам) померлих учасників бойових дій, учасників війни та жертв нацистських переслідувань, визнаних за життя особами з інвалідністю внаслідок загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, які не одружилися вдруге, – 900 гривень;

5) учасникам війни  – 570 гривень.

16 thoughts on “На Ямпільщині розпочато виплату ветеранам до 9 травня

  1. Учасникам другої світової війни? А скільки їм рокїв? 75 років назад,плюс 20. Щось не можу повірити,що люди мають по 100 р. і більше

  2. А что, остались ещё ветераны ВОВ? У нас последний умер в 2004 году.

    1. Вы плохо владеете информацией . 10 апреля 2020 года . Не пишите ерунды , потому что есть ещё ВОВ .

  3. Домащенко Микола Олександрович 1992 р.н. учасник бойових дій, контузія, м.Дружба, вже 2 роки не отримує грошової допомоги к 9 травня, забирає Приватбанк за%.Не однарозово звертався як керівник ГО , за віришенням данного питання, шоб на прикдад вручила листоноша. Очі витаращують фафівці, як за члена громади осіб з інвалідністю просиш чиновників віришити будь яке питання по психічному розладу, шозефренія, дебілизм помірно виражений, невроз, єпілепсія,контузія, деменція. При такому відношенні, звертаєшься на 1545,1539.

    1. Житель.Як що мій коментар заблокує ІNFO.все рівно напишу! Ти моральний урод,Прочитай ще раз. Учасник бойових дій.!

  4. Олег, ты сам тупой урод, 1992 р. н. -это атошник, а то что он клиент Приват банк, кто ему виноват?! Заплати %за него, что?! Еще раз повторю, что кому положено, тот то и получит! Где его заява на получение через УкрПочту?! Напиши за него, Олег!

  5. Житель под пулі тебе підставити, сволота ховає свою душу за чиновників ховає,ми з ранку телефонували на соцзахист ,сітуація найзапеклиша свахтка, зразу почали погрожувати, за обіду, дебилізм це не обіда,це діагноз, наберуть тупорилих баб, а потім фафівцями себе числять. Баби базарні в першу чергу, за 15 років знаю.

  6. Чалков! Какие пули?! Говорил тебе не бухай в электричках, они уже не ходят, но ты опять бухаешь и несешь околесицу!!! Закон для всех един, а атошник твой что без подтверждающих документов?

  7. Да є відповіне посвідчення і медалі, депутата Констянтин Товстуха теж прохав не бухай, в предвиборчої агітації , учасник бойових дій теж задіяний був, тож відповідно йому були бойві дії, а тепер бюрокатичний фронт. За волю, за долю, за гідне життя!

  8. Курва ти житель, боїться своє призвіще і ім’я показати, вже зацікавілись тебе вичисліти, под кого яму копаєшь, сам туда і вскочиш. Є таки особи, поки подляну не зроблять,не заспокоються, є таки задоволення.

Comments are closed.

error: Content is protected !!