Про це повідомляє адміністрація ТОВ «Водолій БС»

«Доводимо до Вашого відома, що з 01 травня 2020 року ТОВ «Водолій-БС» здійснює спеціальні рейси зі збирання та вивозу твердих побутових відходів по приватному сектору смт. Ямпіль відповідно до рішення виконкому Ямпільської селищної ради від 31.03.2020 р. № 7 за встановленим тарифом.

Вивіз ТПВ здійснюється щоп’ятниці  за маршрутом та запропонованими зупинками, з якими можна ознайомитися на сайті Ямпільської селищної ради, а також на інформаційному стенді в офісі ТОВ «Водолій-БС (смт. Ямпіль, вул. Заводська, буд. 10) та на інформаційному стенді біля Ямпільської селищної ради.

Свої зауваження та пропозиції щодо установлених маршрутів та зупинок просимо надавати ТОВ «Водолій-БС».

Прохання тверді побутові відходи ущільнювати та виносити в герметично закритих сміттєвих пакетах, не допускати розлітання сміття до приїзду спецмашини», – зазначається в повідомленні.

13 thoughts on “З завтрашнього дня в Ямполі розпочинається вивіз сміття з приватного сектору

  1. Идиотизм крепчает . Пока не поставите контейнеры ну или не определите зоны сбора в зоне досягаемости – получите дырочку от бублика . За три девять земель никто мусор носить не будет . Мозги включайте .

    1. задача деньги с населения собрать а не мусор, так что никто контейнеры не поставит

  2. На думку селищної ради вулиця Бузкова закінчується на 17 номері. Наскільки я знаю там будинки десь до 80-90- х номерів.

  3. А де вулиці Незалежна, Коцюбинського та ін.. куди нам дівати сміття. У когось з під хати заберуть, а комусь тягнути невідомо куди. А ви подумали про пенсіонерів які просто фізично не донесуть сміття на сусідню вулицю.. У вас є хоть трохи розуму? Чому ви вирішуєте такі питання без народу?

  4. А где ????? Улица М. Коцюбинского???? Нам что на Глуховский шлях носить????
    И за что тогда платить, кому то под дом подъедут , а кому то …..

  5. Я думаю Водолей прочитает и учтет вожелания и возмущения Ямпольчан.

  6. ВОДОЛЕЙ ИЛИ ПОСЕЛКОВЫЙ СОВЕТ– ПРИДУМАЙТЕ МНЕ ОТВЕТ . СОГЛАСНО РЕШЕНИЯ ПОСЕЛКОВОГО СОВЕТА И УТВЕРЖДЕННОГО ВАМИ ГРАФИКА ВЫВОЗА МУСОРА КАЖДОЙ ПЯТНИЦЫ И УКАЗАНИЯ МЕСТА СБОРА МУСОРА ПО УЛИЦЕ ГАГАРИНА МЕЖДУ ДОМАМИ 36 И 34 ЛЕЖИТ БЫТОВОЙ МУСОР—ВРЕМЯ 17-30. ВОПРОС—-КОГДА УБЕРУТ МУСОР СОГЛАСНО ВАШЕГО ЖЕ РЕШЕНИЯ .ЗАРАНЕЕ БЛАГОДАРЕН ВАМ ЗА ЧЕТКИЙ ОТВЕТ!

    1. Надо фоткать таки вещи, и в Фейсбук выставлять!!! Тогда ответ вы получите быстрее) теперь мусора по улицам будет в два раза больше!

    2. А як селищна рада буде визначати, хто користується цією послугою, а хто ні?

  7. Все расчитано на добросовестных ,чтоб легче сдирать деньги,а остальные как бросали где попало так и дальше будут это делать.Привыкли людей запугивать судом,сами бы ответили за то,что обдирают людей,не посчитали нужным даже провести встречи по улицам.Тарифы заоблачные.

Comments are closed.

error: Content is protected !!