На Ямпільщині побував начальник обласного управління лісового та мисливського господарства

21 травня начальник управління Віктор Петрович Чигринець з робочим візитом відвідав ДП «Свеський лісгосп». Під час візиту Віктора Петровича супроводжував директор підприємства Закусило Олег Миколайович. Ціль робочої поїздки: проведення аналізу всіх видів робіт по підрозділах підприємства.

Про це повідомляє Свеський держлісгосп

Зустріч відбулася в Олинському лісництві, з якого власне і розпочалась подальша поїздка. В Олинському лісництві було піднято питання по росту заробітної плати працюючим, оглянуто лісові культури, природнє поновлення та проміжний склад.
Переїхавши до нижнього складу лісгоспу ст. Хутір Михайлівський Віктор Петрович й директор підприємства мали можливість спостерігати за робочим процесом по прийманню та відвантаженні лісопродукції .

Далі у Свеському лісництві кв. 96,97 спостерігали за роботою робітників по догляду за лісовими культурами
Потім у цеху переробки деревини оглянули приміщення по випуску пилет та процес виготовлення пиломатеріалу на експорт. Зроблено настанову на збільшення об’ємів та видів продукції.

Закінчили робочу поїздку у Прудищенському лісництві, зосередивши увагу на заготівлі деревини на рубці головного користування
Відбулася взаємно зацікавлена розмова з працівниками названих структурних підрозділів підприємств, в ході якої Віктор Петрович цікавився умовами праці, рівнем заробітної плати та іншими умовами їх соціального захисту.

error: Content is protected !!