🔴 📸 Ямпіль відвідав голова Сумської облдержадміністрації

Роман Грищенко відвідав та обговорив  проблемні об’єкти районного центру: занедбану залізничну зупинку, аварійну дорогу біля школи №2 та шлюз №6 на Івотці  

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав депутат Ямпільської районної ради Олександр Соломко

«Як і домовлялись, сьогодні зустрічав в Ямполі голову Сумської обласної державної адміністрації Романа Грищенка. Очільник області дотримав слова і особисто оглянув проблемні об’єкти районного центру.

Почали із занедбаної залізничної зупинки «Івотка», якою щоденно користуються в середньому 500 мешканців не лише Ямполя, а і Свеси та наближених сіл. Показали Роману Сергійовичу некошені бур’яни, калюжі, сміття, непрацюючі ліхтарі, аварійні лави, обмальоване приміщення та закриту касу. Було помітно, що губернатор був шокований тим, що зупинка в районному центрі може бути доведена до такого жахливого стану.

Тепер губернатор підніме питання реконструкції і обслуговування зупинки перед керівництвом Укрзалізниці. Та найважливіше, що буде підніматися питання впровадження додаткової зупинки потягів по зупинці Івотка.

Обговорили з очільником області і питання ремонту аварійного шлюзу №6 на річці Івотка. Кошти на проведення реконструкції цього об’єкту заблоковані на рівні департаменту фінансів та обласної ради. Роман Сергійович дав доручення підлеглим вирішити це питання. «Для проведення ремонту потрібні невеликі кошти. Це питання потрібно вирішити і я знаю, як це зробити», – зазначив голова облдержадміністрації.

Побачив на власні очі Роман Грищенко і аварійну дорогу біля Ямпільської загальноосвітньої школи №2, яка виявилась безгоспною і не ремонтувалась понад 20 років. Губернатор підтвердив своє рішення передати ділянку дороги на баланс ДП «Дороги Сумщини», що дасть можливість зробити на ній ремонт в найближчий час.

«Буду в Ямполі за два тижні і, думаю, до того часу ми знайдемо перші рішення озвучених проблем», – пообіцяв наприкінці зустрічі Роман Сергійович. Я ж йому подякував за те, що він перший з очільників ОДА за останні 10 років, який особисто побував у Ямполі.

В нашій зустрічі взяли участь депутат обласної ради, радник губернатора Костянтин Товстуха, т.в.о. голови райдержадміністрації Ірина Калюжна, Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько та її заступник Юрій Кучернос. Разом ми і відстоювали ямпільські проблеми, які, на жаль, не можуть вирішитись вже десятки років», – зазначається у повідомленні.

7 thoughts on “🔴 📸 Ямпіль відвідав голова Сумської облдержадміністрації

  1. Як би ще обласного керівника провезли по дорозі з Ямполя до Свеси, щоб він на собі ощутив усі “прєлєсті” районних доріг .

  2. Дай Бог так держать, если еще проблемы порешают, то наконец-то что-то хорошее случится в районе. После мера Цыбулько с ее командой конечно, но здесь речь о районе, а не о его центре.

  3. А чому не продемонстрували керівництву залізничну ст Янпіль з її можливостями і занедбалістю? + дорога Ямпіль-Шостка і проблеми прилеглих до неї сел!?

  4. А я уверен что * мерия и КО * никаким боком к этому не имеют , это целиком и полностью инициатива и плоды трудов Соломко Сани . Так держать .

  5. Уважаемый Р.С.Грищенко! Ваш приезд в Ямполь уже большое событие. А если Вы еще и решите практически вопросы инфраструктуры этой”глубинки” Сумской области, то люди Вам действительно будут благодарны. 45 лет не живу в Свессе, но каждый год езжу к родным в гости.Дорога Ямполь-Орловка-Свесса- это величайший позор всем властям : районным, обласным…Кажется,что это место забыто всеми.А если вы проедите по этой дороге, удивитесь до какого опустошения довели этот район.У меня, наконец, появилась маленькая надежда что что-то изменится к лучшему.Проявите,пожалуйста, волю губернатора-хозяйственника.

  6. Мені здається якби не Соломко Олександр, Грищенко ніколи б і не побачив вище вказані проблеми. Тож перш за все потрібно дякувати Олександру.

  7. А почему не показали проблемный объект школу номер 1??? Или вы все не замечаете что с ней , какая там дорога на территории школы, ступеньки , показали б санузел ,состояние спортивной площадки , а потом для сравнения провели б его дальше пусть посмотрит в каком здании сидит мер Ямполя и какой у них тротуар

Comments are closed.

error: Content is protected !!