Напередодні Управління інфраструктури Сумської обласної державної адміністрації опублікувало «План ремонту штучних споруд на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення на 2020 рік»

Серед 17 об’єктів, які планують відремонтувати цього року, 2 мости на території Ямпільського району.

Планується аварійний ремонт мостового переходу через струмок в с.Княжичі на а/д О191801 Ямпіль – Свеса – Марчихина Буда – Княжичі км 29+100, де за 2 мільйони гривень Глухівський ДЕД проведе укріплення опор, заміну плит перекриття та влаштування підходів до мосту.

Окрім того, запланований аварійний ремонт мостового переходу через струмок в с. Орлівка на а/д О191803 Орлівка – Зорине – Червоне – Студенок км 1+819, де за 1 мільйон 600 тисяч гривень Глухівський ДЕД проведе відновлення монолітної плити та гідроізоляції, відновлення покриття, влаштування тротуарів та влаштування підходів до мосту.

3 thoughts on “🔴 Цього року на Ямпільщині відремонтують два мости

  1. А мост через Ивотку не надо ремонтировать? Там уже в перилах дыра больше метра, на пешеходной стороне дырки, кусок плиты. В общем, ждут пока кто- то покалечится.

  2. Я имею ввиду автомобильный мост через речку Ивотку. Дорогу там хорошую сделали, а сам мост подгулявший, некрашенный.

    1. Мост красили в июле 19-го из банок но поржаветь он успел изрядно.Боковым откосам крышка как и монолитной плите!И там посередине,на стыке балок,что-то тоже происходит

Comments are closed.

error: Content is protected !!