🔴 📸 На Ямпільщині останній місяць літа

Ночі становляться довшими, температура повітря поволі падає, а на огородах все швидше дозріває урожай

Це означає, що вже наступив серпень – останній місяць літа. Але чекати осені ще зарано. Адже, серпень приготував для нас чимало яскравих пейзажів, головне помітити їх за буденними клопотами.

До речі, синоптики нещодавно підбили кліматичні підсумки липня у нашій місцевості. Цей місяць виявився сухим і теплішим, ніж зазвичай. Середня місячна температура повітря становила 19,5-20,5º, що на 1-1,5º вище за норму. Максимальна температура повітря підвищувалась до 32-35º, поверхня ґрунту прогрівалась до 50-61º. Мінімальна температура повітря знижувалась до 6-13º, на поверхні грунту до 8-12º. Кількість опадів склала на переважній території області 50-70 мм або 60-85% місячної норми, на півдні 30 мм, або 40% норми.

Що стосується серпня, то погоду на його початку визначатиме антициклон. На Ямпільщині очікується суха погода, температура повітря поступово підвищуватиметься. Принаймні, так прогнозують в Сумському гідрометцентрі.

01
02
03
04
05
06
07
09

6 thoughts on “🔴 📸 На Ямпільщині останній місяць літа

    1. А где еще не последний месяц лета? Фантазеры…А фотки действытельно класные..Фотограф молодец..

      1. У нас в газете фото хорошие.
        Я на Шостку в телеграмме подписан, так там такие фото-убожества выставляют, Аля я у мамки фотограф и у меня смарт Салями на хре..адцать мега пикселей (а значит мои фото должны увидеть все) и я люблю кислотные, вырвиглазные цвета и любите их вместе со мною.

  1. Очень красиво. Спасибо за фотографии.За буднями и ежедневными заботами и не замечаешь, что вокруг такая красота.Так и жизнь проходит.

  2. Таких классных фото нет ни в одной интернет газете области. По Шостке,Глухову фото вообще позорные.

Comments are closed.

error: Content is protected !!