Депутати районної ради ухвалили зміни до головного кошторису району, якими розподілили більш ніж 1 мільйон 350 тисяч гривень, що були отримані в результаті перевиконання районного бюджету

Після тривалих суперечок депутати все ж узгодили запропонований Ямпільською районною державною адміністрацією проект бюджету, внісши зміну лише щодо фінансування ремонту туалетів Свеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 «ліцей».

Серед іншого було схвалено виділення 100 тисяч гривень на закупівлю будівельних матеріалів для проведення поточного ремонту шлюзу №6 по річці Івотка, виділення коштів на утеплення фасаду Ямпільської районної станції юних натуралістів, на проведення поточного ремонту сходів Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, на придбання люмінесцентних ламп для Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, на придбання будівельних матеріалів для проведення поточного ремонту старого приміщення Ямпільської районної станції юних натуралістів, на придбання будівельних матеріалів для комунального закладу Ямпільська районна Дитячо-юнацька спортивна школа, на закупівлю світового обладнання для освітлення сцени Ямпільського районного центру культури та дозвілля.

Сто тисяч гривень було закладено на капітальний ремонт водонапірної башти та артезіанської свердловини житлового масиву «Першотравневий» в смт Свеса, ще 220 тисяч гривень для придбання стоматологічного обладнання для Ямпільської ЦРЛ та Свеської селищної лікарні.

Найбільше суперечок виникло щодо доцільності виділення коштів на заробітну плату працівників органів державної влади, які мають значну незабезпеченість. Але після тривалої дискусія і це рішення було погоджене.   

Рішення сесії прокоментував голова районної державної адміністрації Сергій Дворник.

-Попри те, що я був здивований відсутністю на сесії аж одинадцяти депутатів, я хочу висловити подяку голові бюджетної комісії Ірині Панченко та голові районної ради Ользі Губар, головам постійних комісій райради та всім депутатам, які прибули на сесію, за ухвалення цього надзвичайно важливого рішення. У ньому відображені потреби всіх найважливіших сфер життя району і всіх населених пунктів Ямпільщини. Особливо щасливий, що нам вдалось вирішити питання ремонту шлюзу на річці Івотка. Цю проблему я вперше почув від голови облдержадміністрації в день мого призначення і навіть не міг припустити, що воно виявиться таким складним. Попри те, що окремі сили сконцентрувались не на вирішенні проблеми, а на пошуку винних – нам все ж вдалось відшукати кошти і спрямувати їх на ремонт дамби. Тепер можна з впевненістю сказати, що це важливе для ямпільчан питання буде вирішене. Щодо голови облдержадміністрації, то хочу зазначити, що саме завдяки йому ми цього року отримали быльш ныж 300 мільйонів на ремонт доріг. Такого не було ніколи, він працює над вирішенням проблем району, але не все вдається так швидко, як би нам того хотілося.

1 thought on “🔴 📸 Райрада виділила кошти на ремонт дамби в Ямполі, шкільних туалетів в Свесі та ряду інших соціально важливих об’єктів

  1. Сильон Дворник все таки продавал свою позицию и все в одном решении…

Comments are closed.

error: Content is protected !!