🔴 📸 Вперше за 20 років у Ямполі ремонтують дорогу біля школи №2

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав депутат районної ради Олександр Соломко

“Питання жахливого стану цієї ділянки дороги ми піднімали останні п’ять років, але до останнього часу в області відверто ігнорували всі наші звернення і запити. Ні місцева влада, ні дорожні служби не вважали дорогу своєю і, як наслідок, вона не знала навіть поточного ремонту. 20 років такої експлуатації привели її в жахливий стан, який на собі відчули і автомобілісти, і діти, які були вимушені йти нею до школи.

Ситуацію допоміг вирішити голова Сумської ОДА Роман Грищенко, який у липні підписав розпорядження про передачу зазначеної ділянки дороги на баланс ДП «Дороги Сумщини». Це дало можливість розпочати ремонтні роботи.

Сьогодні на дорозі працює бригада Глухівської дорожньо-експлуатаційної дільниці, дорожники заявляють, що планують провести ямковий ремонт, а найбільш аварійні ділянки покрити суцільним покриттям. Щоденно контролюємо роботи і добиваємось, щоб вони не закінчились біля школи – вкрай важливо, щоб була відремонтована вся ділянка від центрального перехрестя і до селищного водозабору”, – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у червні на запрошення громадськості голова Сумської ОДА Роман Грищенко відвідав Ямпіль і особисто оглянув аварійну ділянку дороги. Тоді очільник області дав доручення дорожнім службам виправити ситуацію до початку нового навчального року.

00
02
03
04
05
06
07 (2)
07
08

4 thoughts on “🔴 📸 Вперше за 20 років у Ямполі ремонтують дорогу біля школи №2

  1. Вы лучше покажите дорогу В школу!!! По какой дороге каждый день ходят наши дети!!! То, что возле нее, не так страшно!!! Да и потом, по “новенькой” дороге будут ездить машины, а дети будут ходить по тем же ямкам…..

    1. Ээээ! Кому показать? Школьникам, учителям и “рАдителям”(которые не могут остановится у обочины и ысадить чадо, нет нужно до самых дверей довезти)) ) которые ездять под самые ступеньки в школу? Они что не знают? Да знают, но им на других просто накак..ть.
      Сделали дорогу, теперь можно и по тратуару спокойно ходить не какой водитель не будет сигналить, чтоб ты ему дорогу уступил, да и сами тротуары будут целее.

      1. А ВЫ хотите сказать, что дорога идеальная? Или, что прям по всей дороге машины ездят??? Или ВСЕХ возят??? Ээээээ НЕТ! Возят НЕ всех, дорога ужасная вся, особенно та, по которой машины НЕ ездят! Всем на всё нас…..ть, и только дети каждый день по ней ХОДЯТ! Многие ходят, а не ездят!

        1. Хоть в лоб, хоть по лобу. Сначала нужно ограничичить ездунов, дорожными знаками и патрулированием полиции, чтоб все не служебные машины, были оштрафованы.
          А потом ложить брущатку.
          И все же. Кому показать?

Comments are closed.

error: Content is protected !!