В середу Ямпільська селищна рада планує затвердити склад виконкому

16 грудня 2020 року о 10 годині відбудеться пленарне засідання другої сесії селищної ради восьмого скликання в приміщенні Будинку рад.

Про це інформує офіційний сайт органу місцевого самоврядування

«На розгляд пленарного засідання внесені такі питання:

1. Про Регламент роботи Ямпільської селищної ради восьмого скликання.

2. Про затвердження Положень про відділи Ямпільської селищної ради.

3. Про утворення виконавчого комітету Ямпільської селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу.

4. Про початок реорганізації  Антонівської сільської ради, Білицької сільської ради, Шатрищенської сільської ради, Степненської сільської ради, Воздвиженської сільської ради, Усоцької сільської ради, Паліївської сільської ради шляхом приєднання до Ямпільської селищної ради.

5. Про створення фінансового відділу Ямпільської селищної ради та затвердження Положення про фінансовий відділ Ямпільської селищної ради.

6. Про створення відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради та затвердження Положення про відділ освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради.

7. Про створення відділу культури і туризму Ямпільської селищної ради та затвердження Положення про відділ культури і туризму Ямпільської селищної ради.

8. Про створення комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг»  Ямпільської селищної ради.

9. Інші», – йдеться у розпорядженні селищного голови.

error: Content is protected !!