Голова райдержадміністрації жорстко відповів на запит депутата Ямпільської селищної ради

Голова Ямпільської районної державної адміністрації Сергій ДВОРНИК здивований відсутністю правової грамотності ряду депутатів Ямпільської селищної ради, зокрема депутата Бойчуня В.О., який працює керівником КНП «Ямпільська центральна районна лікарня», і ініціював депутатський запит до голови РДА з приводу не фінансування «по захищеним видаткам КНП «Ямпільська центральна районна лікарня».

Про це повідомляє офіційний сайт Ямпільської райдержадміністрації

Діюче законодавство не надає право на депутатські звернення до голови районної державної адміністрації депутату селищної ради, бо юрисдикція новоствореної селищної ради поширюється на територію об’єднаної територіальної громади, в той же час, юрисдикція Ямпільської районної державної адміністрації поширюється на територію всього району, і тому депутат селищної ради не має повноважень звертатись із запитом до голови Ямпільської районної державної адміністрації з питань, не віднесених до відання ради.

До речі всі керівники комунальних установ були повідомлені про те, що установи фінансуватимуться до 30 грудня поточного року включно.

Ми гадали, що пан Бойчунь В.О. це зрозумів, але на жаль бажання «піару» взяло гору над здоровим глуздом.

Відповідно до розпорядження  про виділення коштів  загального фонду місцевих бюджетів  від 28.12.2020 КНП «Ямпільська центральна районна лікарня» профінансована  в сумі 707165,28 грн.

Крім однієї  копійки, яку КНП «Ямпільська центральна районна лікарня» забула включити у заявку на фінансування, і  районна державна адміністрація була змушена дофінансовувати додатково відповідним розпорядженням  про виділення коштів  загального фонду місцевих бюджетів  від 29.12.2020 на суму 0,01 грн.

Голова Ямпільської районної державної адміністрації  рекомендував голові Ямпільської селищної ради Ользі Губар роз’яснити підпорядкованим керівникам, що замість піар-акції «депутатський запит» необхідно організовувати роботу фінансових служб і забезпечувати контроль їх роботи, з метою уникнення таких казусів. А також повернув без розгляду матеріали «так званого депутатського запиту».

4 thoughts on “Голова райдержадміністрації жорстко відповів на запит депутата Ямпільської селищної ради

  1. Про що з ними розмовляти! Корони та психотропи Бойчуню і Губар остаточно знищили залишки мозку!

    1. А ты и ” главвва” наверное переболели энцефалитом,который дал осложнения.

      1. Точно! Потому и на выбирали себе на голову голову,Олю и Вадимчика!Да,Надюшка?)))

  2. А когда приспичивает с болячками, вы в больницу бежите, не надо сводить свои счеты через СМИ с главврачом, так противно, так мелочно. Хорошие поступки не замечаются, вам всегда все не так. Проходим мимо.

Comments are closed.

error: Content is protected !!