Ділянка дороги по провулку Спасо-Преображенський перебуває у вкрай аварійному стані. Щоденно по цим ямами вимушені їздити рейсові автобуси, що прямують до автостанції Ямпіль.   

Ця дорога перебуває у комунальній власності Ямпільської селищної ради і вже багато років чекає на капітальний ремонт. Шість років тому на ній була відремонтована невелика ділянка, яка безпосередньо примикає до автостанції. Ділянка ж від перехрестя з дорогою С.Буда-Ямпіль-Береза і до самої автостанції не витримує жодної критики.

А от на ділянку біля самої автостанції скаржаться вже пішоходи і їх скарги адресовані водіям, які перетворили тротуар на місце для розвороту транспортних засобів. При цьому, розвернутись без наїзду на тротуар тут не можуть, як водії габаритних автобусів, так і невеликих легкових автомобілів.

4 thoughts on “Метрові ями зустрічають водіїв дорогою до ямпільського автовокзалу

  1. Щодо розвороту автобусів, то ви торкнулися дуже актуальної теми. Автостанція Ямпіль проєктувалася з платформами для заїзду автобусів. Але незрозуміло чому ці платформи не використовуються за призначенням і водії розвертаються серед дороги. Більше того, у вечірній час автобуси, які прямують із Сум, взагалі не заїжджають на автовокзал. Тобто робиться все не для зручності пасажирів, а для зручності водііїв.

  2. Ну выбрали Деркача, молодцы) Посмотрим че Губар НЕ сделает)

  3. Читаючі коментарі до останніх постів складається відчуття,що Губар ходить і вибиває сама ями,б’є лампочки,нищить новорічні прикраси і т.д.А до неї ну було просто диво-селище,рац на Сумщині без проблем і недоліків.Чому ніхто не зажав питання Цибулько куди і на що розподілявся бюджет селища?Скільки коштів було ви ділено на капітальні ремонти і т.д.?І за що вона і її прихалепники виписували собі премії по 300% щомісяця і за які заслуги?З таким ворожим і упередженим ставленням до селищного голови хто б не прийшов-нічого не зробить,бо завжди знайдуться ті,кому “все не так”.

  4. Сколько можно писать про «минусы» Ямполя, будто никаких достоинств нет, хорошей стороны медали? Журналист данной газеты, напишите уже хоть что-то интересное, вы же можете! А то газета превратилась в основном в политику! Столько ведь всего интересного вокруг происходит, что можно показать и рассказать людям (не в двух словах, как, например, о ёлке вы писали ранее). Вы загружаете только ненужными проблемами. И так уже все устали от происходящего, ещё и вы нагнетаете. Один негатив читаю здесь ! Измените ситуацию!!!!!!!

Comments are closed.

error: Content is protected !!