Зі станції юних натуралістів звільняють відомого скульптора, який подарував Ямполю десятки скульптур – символів селища

Все життя ямпільчанин Володимир Кириченко творив на благо рідного Ямполя та дарував свої чудові роботи його найчарівнішому куточку – станції юних натуралістів

Володимир Михайлович працював у Ямпільській районній станції юних натуралістів за мінімальну заробітну плату, але це не заважало скульптору робити справжні шедеври з бетону, дерева та заліза. Лише за останні кілька років, коли він повернувся на роботу до станції після тривалої перерви, йому вдалось своїми новими скульптурами оновити вигляд ботанічного саду, повернувши туди сотні відвідувачів. У задумках скульптора залишалось і багато амбітних планів, але… сьогодні його попередили про звільнення. Найцінніший працівник закладу потрапив під скорочення.

Обурені ямпільчани в соціальних мережах називають такий вчинок «подякою нової ямпільської влади», яка не змогла оцінити внесок Володимира Кириченка в розвиток рідного Ямполя, «цинізмом» та «вражаючою несправедливістю».

Звернення щодо цього було направлено і селищному голові Ользі Губар, адже з минулого року Ямпільська районна станція юних натуралістів перейшла у власність Ямпільської селищної ради. Реакція селищного голови наразі невідома.

Хочеться вірити, що це лише прикре непорозуміння, яке вдасться виправити. Повернення Володимира Кириченка на роботу принесе немало користі Ямполю, а якщо це не відбудеться – стане черговою підставою говорити про нерозумність політики нової селищної влади.

 

19 thoughts on “Зі станції юних натуралістів звільняють відомого скульптора, який подарував Ямполю десятки скульптур – символів селища

  1. Видимо, решили, что раз за минимальную зарплату готов работать, то и без зарплаты и оформления поработает, в качестве хобби.
    Жить стало лучше, жить стало веселее (с).

  2. Немає місця робочого для Володимира Михайловича в рідній Ямпільщині! Вирішили скоротити робочі місця саме зарахунок його. Мабуть у порівнянні з усіма іншими Він зробив “найменший внесок” у розвиток Ямполя… що вирішили позбутись саме його.

  3. Скоро и всех остальних скоротять оставлять только сторожа ведь все рабочие проголосовали за Ольгу Губрь вот и результат за што хлопали в ладоши то и получайте брао народ!

  4. Пускай премию свою сократит, и своему заму. И будут у людей рабочие места и зарплата.

  5. “Нащо він потрібен”, важливим було ввести посаду заступника начальника освіти, якої зроду не було в адміністрації

  6. Батя, разбирай нахрен свои скульптуры раз не ценят. Я говорил что на месте дуба не лэлэк нужно ставить а висельницу.

  7. Одному мне кажется, что вместе с Губарь возвращаются времена Толи Чубуна? По крайней мере, она выглядит его ученицей: «всё себе – ничего людям»

  8. Как-то сокращают интересно. Молодь на биржу, а пенсионеры работают. Это правильно, справедливо?

  9. Мерцалов и ГУБАРЬ , а по какому закону вы людей сокращали? Этот нравится, а этот нет. Где ваша совесть?

  10. Может, нужно не Кириченка сокращать, а директора, который принял такое дибильное решение? Посмотрите в что он превратил юннаты – там кроме скульптур ничего не осталось…
    Губарша, думаю, тут непричем – ей абсолютно насрать, кого будут сокращать. Ей к Ямполю дела нет

    1. Полностью с Вами согласна, раньше юннаты были лицом Ямполя , а сейчас убогие клумбы. До приусадебных участков местных жителей летом, нашим юннатам очень далеко.

  11. Шановні Ямпільчани, навіщо було обирати таку голову? Невже попередня була така погана?

  12. Такое впечетление складываеться, что Ольга Губар творит не зная, .что. Дай бог ошибиться , но мер из неё нулевой и это уже ясно всем . Два созыва работи Натальи Цибулько и её команды вот пример для направления движения , а не розвязание личных обид и решение личных , алчных вопросов. Уважаемые жители , такая месная власть поставит крест на НАШЕМ поселке да и громаде , печально , но факт .

  13. Да, а ещё мне интересно – если у станции нет денег даже на зарплаты сотрудникам, то зачем было пускать пыль в глаза и делать ремонт фасада в прошлом году? Потому что фасад виден всем, а о том, что людей увольняют, узнают только те, кого это касается? А что, очень удобно – выжать из людей все возможное и выставить их за ворота.

Comments are closed.

error: Content is protected !!