Ямпільчанин показує приклад роздільного збору сміття

Олександр Савченко розпочав сортування сміття в Ямполі і шукає однодумців

За словами Олександра Леонідовича, він підтримує вивіз сміття з приватного сектору, хоча і не вважає це найкращим виходом. Набагато ефективніше, на його думку, запровадити роздільний збір побутових відходів. Це  дозволить зменшити негативний вплив на екологію і, навіть, принесе прибуток громаді.

Першими долучитись до ініціативи він закликає місцевих депутатів та працівників органів, що підпорядковані селищній раді. Ямпільчанин вірить, що за умови широкої інформаційно – роз’яснювальної компанії до роздільного збору сміття долучаться і інші жителі громади. Зокрема, діти, яких активіст пропонує стимулювати безкоштовними поїздками до оздоровчих таборів.

-Все це сміття я зібрав і сортував за січень, – розповідає Олександр Савченко. –Уявіть, якщо до цього процесу долучаться депутати, пересічні мешканці Ямполі і помножте на 12 місяців!  

1 thought on “Ямпільчанин показує приклад роздільного збору сміття

  1. Так в “Законі про відходи” давно все прописано. Селищна влада має запровадити роздільне сортування сміття. Але, їм це не цікаво, головне з людей зідрати гроші за вивіз сміття, щоб вистачило собі на премії. А там хай каптить звалище хоч на весь Ямпіль. Гроші ж не пахнуть.

Comments are closed.

error: Content is protected !!