В Ямполі відбулась п’ята сесія селищної ради

За три години депутати розглянули більше тридцяти питань порядку денного

Зокрема, були внесені зміни до селищного бюджету: на здійснення розрахункових виплат по працівниках клубних закладів колишніх сільських рад спрямували 169 950 гривень, на здійснення розрахункових виплат по дошкільному закладу «Чарівний ключик» в с. Привокзальне 161 000 гривень, на заробітну плату з нарахуваннями працівникам дошкільного закладу «Малятко» – 100 000 гривень, на придбання шафи керування насосу для свердловини в с. Воздвиженське виділили  26 000 гривень, на придбання ковша для чистки снігу з комплектуючими для трактора Т-40 – 19 400 гривень, оплату послуг з розробки стратегії сталого розвитку Ямпільської ОТГ на період 2021-2027 роки – 50 000 гривень, оплату вуличного освітлення в населених пунктах територіальної громади – 200 000 гривень,оплату послуг технічної перевірки лічильників електроенергії – 15 700 гривень. 

Крім того, депутати прийняли рішення щодо відновлення безкоштовного харчування окремих категорій учнів в школах, про уповноваження старост на вчинення нотаріальних дій, про внесення змін до цілого ряду селищних цільових програм.

Ряд рішень було прийнято без обговорення. Проте, частина ініціатив викликала бурхливе обговорення в сесійному залі. Вже за усталеною традицією, проекти, подані опозиційними депутатами, не находили підтримку провладної більшості.

2 thoughts on “В Ямполі відбулась п’ята сесія селищної ради

Comments are closed.

error: Content is protected !!