Учениця Ямпільської школи №1 Дар’я Насеннік  отримуватиме «губернаторську» стипендію

Десятикласниця Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Дар’я Насеннік отримуватиме в 2021 році іменну стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації. Як стало відомо Ямпіль.INFO, відповідне розпорядження вже узгоджене і знаходиться на підписі у голови облдержадміністрації Василя Хоми.  

Ямпільчанку відзначили за високі досягнення у навчанні та творчості. Сама Дар’я розповідає, що своїм успіхом завдячує батькам та вчителям.   

-У першу чергу я б хотіла подякувати педагогічному колективу школи: директору Хочиновій Ларисі Федорівні, моєму класному керівнику Долгих Тетяні Олександрівні, всім вчителям та працівникам школи, адже саме вони створили у нашому закладі умови, у яких хочеться навчатись. Для мене наша школа є другим домом, – зазначає Дар’я. – Коли батьки дізнались про моє досягнення, то дуже зраділи, навіть плакали. З мамою вже думали, куди витратити першу стипендію. Можливо, придбаємо якусь річ, яка постійно нагадуватиме про цю приємну подію.   

Дар’я навчається на відмінно і ставить перед собою амбітне завдання закінчити школу з золотою медаллю. Окрім навчання, ямпільчанка встигає відвідувати відразу чотири гуртки Районного центру дитячої та юнацької творчості («танцювальний», «вишивка», «Чарівний ключик» та ізостудію «Полісяночка») та входить до складу народного аматорського хорового колективу «Барвінок» при Центрі культури та дозвілля.

4 thoughts on “Учениця Ямпільської школи №1 Дар’я Насеннік отримуватиме «губернаторську» стипендію

  1. Умница, так держать! Больших тебе успехов и удач во всех начинаниях!

  2. Вітання Долгих Тетяні Олександрівні, не лише гарному класному керівнику, а й гарному вчителю математики та фізики.

Comments are closed.

error: Content is protected !!