Для клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут» встановлена ціна 6,99 гривень за кубометр, а для клієнтів, що уклади договір з  газопостачальною компанією “Нафтогаз України” – 6,86 гривні за кубометр.

Про це повідомляється на сайті консультаційного центру для населення “ГазПравда”

Частина газопостачальних компаній після завершення наприкінці березня дії урядового обмеження ціни газу на рівні 6,99 гривні за кубометр пропонують населенню України у квітні купувати блакитне паливо за ціною від 6,75 до 8,85 гривні за кубометр.

Найменшу ціну у квітні своїм споживачам запропонувала енергетична компанія “Еру Людям” і “Еру Трейдинг” – 6,75 гривні за кубометр.Далі йдуть цінові пропозиції компанії “Галнафтогаз” і газопостачальної компанії “Нафтогаз України” – 6,86 гривні за кубометр.

Ще дев’ятнадцять газопостачальних компаній, у тому числі і ТОВ «Сумигаз Збут», запропонували споживачам купувати газ за ціною 6,99 гривні за кубометр.

Найвищими тарифи на газ будуть для споживачів компаній “Маргаз” – 8,25 гривні за кубометр та “Азовгаз” – 8,85 гривні за кубометр.

3 thoughts on “Стало відомо, скільки ямпільчани платитимуть за газ в квітні

  1. Цена приличная на газ, а кто нибудь заметил какой цвет газа был в четверг и пятницу, это вечером был не газ, а один воздух…

  2. Зачем людям мозги пудрить ?.Как может по одной трубе до Ямполя идти газ из разных организаций? Сколько можно людей обманывать? Запутали так,чтобы никто нигде никаких концов не нашел. Магнаты ,сколько вам для жизни миллиардов надо? Уже с людей последние штаны стянули. Где наш украинский газ ,которого хватило бы на всю Украину ? Скоро подавитесь людскими слезами.

Comments are closed.

error: Content is protected !!