Для клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут» діятиме тариф 7,99 гривень за один кубометр природнього газу.

Про це повідома прес-служба підприємства.  

«ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» повідомляє ціну на природний газ для населення в рамках двох комерційних пропозицій, які почнуть діяти з 1 травня 2021: тарифи «Твій газ Річний» і «Твій газ Місячний». Вартість газу в межах тарифу «Твій газ Річний», який є базовим пропозицією постачальника, складе 7,99 грн за кубометр.

Серед переваг цього тарифу є те, що ціна газу протягом року може змінитися тільки в сторону зменшення, а клієнтові не потрібно збирати документи і підписувати новий договір. При цьому передавати показання лічильника і платити за газ потрібно як і раніше.

Нагадаємо, що за замовчуванням на базовий річний тариф всі побутові споживачі будуть переведені за рішенням Уряду і НКРЕКП.

Для клієнтів, які захочуть змінити тариф «Твій газ Річний» на іншу комерційну пропозицію, ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» підготував кілька тарифів.

Так, вартість газу для споживачів, які виберуть тариф «Твій газ Місячний», з 1 травня поточного року також становитиме 7,99 грн за кубометр.

Зауважимо, що рамках цього тарифу ціна на газ буде залежати від ситуації на ринку і буде встановлюватися щомісяця. Її ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» буде оголошувати щомісяця за п’ять днів до початку наступного терміну поставки.

Таким чином, у споживачів є можливість заощадити, якщо газ подешевшає. Передавати показання лічильника необхідно як і раніше – з 1 до 5 числа, а платити за газ – до 25 числа місяця, наступного за періодом споживання.

Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» потрібно подати нову заяву-приєднання постачальнику. Це можна зробити в Центрах обслуговування клієнтів 104.ua і відділеннях постачальника або через Особистий кабінет 104.ua, вебсайт ТОВ «Сумигаз збут» або контакт-центр», – зазначається у повідомленні.

1 thought on “Стало відомо, скільки ямпільчани платитимуть за газ з 1 травня

  1. А патриотам скидку дают? Или скидку чтоб получить необходимо граждан украины на Донбассе пойти стрелять?

Comments are closed.

error: Content is protected !!