Ямпільські резервісти відправились на навчальні збори

Сьогодні, 12 травня 2021 року, в Ямпільському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулась відправка резервістів на навчальні збори з підрозділами територіальної оборони.

Про це повідомляє Ямпільський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки

32 військовозобов’язаних було направлено до м. Шостки, де з 12 по 26 травня 2021 року заплановано проведення навчань.

На зборах військовозобов’язані покращуватимуть свої навички та підвищуватимуть військову кваліфікацію.

Під час відправки військовий комісар наголосив, що резервісти будуть забезпечені харчуванням, отримають військову форму, зброю, засоби захисту, проходитимуть підготовку і бойове злагодження у складі бригади. Також він акцентував, що за всіма резервістами, які призиваються на навчальні збори, зберігаються місце роботи та займана посада.

Звертаючись до резервістів, військовий комісар підполковник Олександр ЯЛОВЕНКО та заступник військового комісара – начальник мобілізаційного відділення майор Олег Цвілодуб побажали легкого та продуктивного навчання, та висловили сподівання, що ті вміння, які вони здобудуть, знадобляться їм лише під час навчань та зауважили, що такі навчання необхідні для того, щоб бути готовими захистити свою землю, територіальну цілісність і незалежність нашої держави.

error: Content is protected !!