Ямпільська селищна рада виділила 32 тисячі гривень на ремонт своєї «Волги»

Ремонт автомобіля ГАЗ-3110 2000-го року випуску обійдеться платникам податків у більш ніж 32 тисячі гривень. Відповідні зміни були внесені до селищного бюджету.

На питання депутатів, що спричинило такий дороговартісний ремонт і чи взагалі доцільно вкладати такі кошти в старий автомобіль, селищний голова Ольга Губар відповіла, що це «єдиний автомобіль, який поки що є» у селищної ради.  

-Там розбило привід ГРМ, шестерні, посипались підшипники, – пояснив заступник селищного голови Сергій Кузьменко. – І, не знаю ким, була встановлена не та запчастина в коробку передач, внаслідок чого розбило 4 підшипники, 2 муфти…

Ольга Губар пояснила, що зазначені роботи проводились 15-20 років тому, а не у період районної ради.

-Водій поїхав на СТО коли розхід палива збільшився в дра рази, – зазначила Ольга Костянтинівна. –В Ямполі і Глухові за виконання ремонту не взялись, тому звернулись в Шостку, де ремонтуються всі організації бюджетної сфери. Так, цьому автомобілю вже  стільки років, що його вже давно потрібно було відправити на пенсію, але іншого у нас немає.

На питання, на скільки необхідний автомобіль для селищної ради, Ольга Губар відповіла:

-Мені? Я пішки ходжу, але у нас є служба у справах дітей, якій потрібно виїжджати у села, служба соціального захисту, до нас приїжджає  інспектор, який перевіряє використання земель.

У необхідності ремонту переконана і депутат Оксана Левченко:

-Ми з’ясовували варіант таксі, але на даний час ніхто не надає послуги офіційно, щоб була ліцензія і можна  перерахувати кошти, всі таксують без ліцензії. Дійсно, бувають різні ситуації, приходиться і вилучати дітей, вночі виїжджати.

Нагадаємо, автомобіль ГАЗ 3110 перебував на балансі Ямпільської районної ради, яка також виділяла значні кошти на його ремонт. Після ліквідації райради «Волга» відійшла Шосткинській районній раді і у лютому поточного року була передана у власність Ямпільської селищної територіальної громади.

13 thoughts on “Ямпільська селищна рада виділила 32 тисячі гривень на ремонт своєї «Волги»

  1. А куди поділась Таврія, яка була у селищній раді в гаражі? Ще хочу відповісти пані Левченко. Якщо ви їдете когось там вилучати вночі, то вам не таксі потрібне, а найкраще підійде поліцейська машина.

  2. Все правильно. На металл всегда можно успеть порезать . Колхозы ,заводы повырезали и не денег ни техники. Сохранить и восстановить ума ни у кого не хватило.

  3. Попахивает наедаловом. А не проще выкинуть двигло которое смысла нет колоть. Дешевле купить двигло ну на кройняк добавить и купить можно точно такую же на ходу в хорошем состоянии + гбо в паспорте. Это где-то 55 кусков выйдет. Но это пример. Да же за те деньги что “типо ” выделили на ремонт ведра, купить туже Таврию Славута 2005 года в хорошем состоянии.

    1. А ты бы сам хотел на чём ездить, на “Волге” или на “Славуте”?

      1. Может ему продать Славуту 2005 года выпуска надо😀

    2. Ви хоч розумієте, що таке державна установа, державне майно і державні кошти? Думаєте це так просто взяти і викинути, а потім піти на базар і купити!

      1. Как вообще можно на транспорте что выпускает страна агрессор ездить. Патриоты должны пешком ходить, раз свое производство угробили.

        1. Покупаешь бензин – помогаешь врагу. Он делается из Российской нефти!

  4. Я в шоке!Волга 2000 г. в. Списать немедленно!!!!!

  5. В селищній раді мабуть немає економістів. За 50 тисяч можна було б купити Таврію- Славуту в ідеальному стані, яка була б дуже економною. А так ця Волга буде всі гроші з’їдати, там дуже великий розхід палива.

  6. Продать ее , добавить и купить другую , а не в эту рухлядь деньги влаживать

  7. Лучше взять в аренду по договору авто с водителем .

Comments are closed.

error: Content is protected !!