Згідно з останніми соціологічними дослідженнями, все більша кількість людей по всьому світу віддають перевагу пиву, поміж інших алкогольних напоїв. Відповідно значних трансформацій зазнає культура пивоваріння: майстри активно працюють над винаходженням нових рецептів та сортів хмільного напою, розробляють більш ефективні технології виробництва та намагаються дивувати споживачів несподіваними та неординарними поєднаннями продуктів задля розширення їх смакових вражень.

Примітним є той факт, що на теренах вітчизняного продовольчого ринку починає з’являтись багато нових крафтових пивоварень, які цілком готові скласти конкуренцію великим транснаціональним корпораціям.

Компанія «Море Пива» всіляко підтримує приватних регіональних виробників пива, а також займається постачанням власних сортів пінного напою. На офіційному сайті магазину https://morepiva.ua/ua/ представлені як класичні варіації улюбленого пиття, так і ексклюзивна продукція, створена за новітніми технологіями.

Як правильно пити пиво?

Пиво — це напій, історія якого сягає глибокої давнини. Люди займаються пивоварінням ще з часів неоліту, а найбільшого розквіту пивна культура досягла у середньовіччі. Готувати напій за тим рецептом, що сьогодні вважається традиційним (з додаванням хмелю в якості консерванту) почали монахи. До процедури варіння підходили надзвичайно відповідально, а процес вживання рідини організовувався, як справжній ритуал.

Найбільші поціновувачі пива і сьогодні шанують давні традиції, суворо дотримуються правил його споживання та зберігання. Тож для того, аби смак пива розкрився якнайкраще, спеціалісти рекомендують зважати на такі фактори:

  • подавати пінний напій до столу краще охолодженим — прийнятна температура рідини 5-10 градусів цельсія;
  • треба правильно обирати посуд для розливу: на відміну від скляних тар, металеві та пластмасові келехи не підходять для використання;
  • наливати пиво необхідно під кутом, цілячись у центр посудини з висоти понад 2 сантиметри над краєм. в результаті подібних маніпуляцій на поверхні склянки утвориться густа піна — важливо, аби вона не осіла;
  • дегустуйте напій не поспішаючи — дайте змогу смаковим рецепторам, розташованим на кінчику язика, повністю активізуватись.

З чим поєднувати пиво?

За допомогою добре підібраної закуски можна отримати максимальну насолоду від процесу вживання улюбленого напою. Зазвичай до пива обирають такі продукти:

  1. Сири, ковбаси та інші м’ясні делікатеси.
  2. Горішки: арахіс, соняшникове насіння, фісташки.
  3. Морепродукти: солону рибу, кальмари, креветки.
  4. Різноманітні снеки: сухарики, чіпси, кукурудзяні палички та батончики.

В каталозі продукції на сайті https://morepiva.ua/ua/ можна знайти усі вищеперераховані позиції. Якщо Ви не знаєте, що обрати до столу, зверніться до представників компанії «Море Пива» за консультацією. Персонал магазину має великий практичний досвід праці у сфері продажів, спеціалісти швидко допоможуть Вам визначитись у виборі, надавши кваліфіковану пораду.

error: Content is protected !!